‘Football for Unity’ er skudt igang: Første møde med vores Community Champions!

Kategorier

Football for Unity‘ er et projekt, vi har kørende i samarbejde med UEFA, hvor vi forsøger at gøre en forskel i vores lokalsamfund ved at styrke den sociale inklusion og øge den aktive deltagelse i sport blandt unge mennesker.

I programmet deltager 16-25 årige unge mænd og kvinder, der gerne vil være fremtidens ledere og trænere i det lokale foreningsliv. Hensigten er at uddanne disse mennesker med færdigheder som fodboldtrænere og samtidig udvikle deres forståelse for, hvordan fodbold kan bruges som et redskab til at opbygge mangfoldighed og inklusion.

Projektet har tre faser (alle med udgangspunkt i fodbold), der spreder sig fra marts 2021 til juli 2021. Torsdag eftermiddag afholdte vi vores første fysiske arrangement med deltagerne, hvor der var diskussioner og casearbejde på menuen. Deltagerne lærte hinanden at kende, diskuterede forskellige samfundsproblemer og fandt på løsninger til, hvordan fodbold kan være med til at løse disse problematikker.

Den næste måneds tid vil vi afholde flere workshops og fodboldaktiviteter med gruppen, inden projektet afrundes til juni, hvor der venter en stor fodboldfestival, som deltagerne skal være med til at arrangere!

Følg med på vores kanaler for løbende opdateringer.