Christoffer Palm skifter til Fremad Amager

Kategorier

Den 19-årige midtbanespiller skal efter 7 år på FC Nordsjællands akademi nu prøve kræfter med 1.division.

Christoffer Palm har været en del af FC Nordsjælland fra han var 11 år gammel og spillede i Jyllinge. Siden har han gået hele vejen gennem FCN’s akademi, hvor han bl.a. vandt DM-guld med U17 holdet. De seneste sæsoner har Palm været en fast del af klubbens stærke U19 hold, ligesom han også har deltaget i mange af det internationale akademis ture rundt i verden, hvor han sammen med holdkammerater fra både FCN og Right to Dream har været med til at hente imponerende resultater som f.eks. sejren i en af Europas største turneringer i hollandske Marveld. Nu skal Christoffer Palm tage første skridt i karrieren som seniorspiller hos traditionsklubben Fremad Amager i landets næstbedste række.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Christoffer har alle dage i FC Nordsjælland været et forbillede for sine holdkammerater i forhold til tilgangen til sporten og den indsats, der lægges i træning og kampe. Han og vi er enige om, at han nu er klar til at prøve sin uddannelse i FCN af på så højt niveau som muligt, og derfor føler vi, at skiftet til Fremad Amager er en god mulighed for Christoffer, som vi ikke vil stå i vejen for. Tværtimod, så glæder vi os til at følge hans fortsatte udvikling tæt i 1.divison og over, at de mange dygtige mennesker på vores akademi nu har kunne hjælpe endnu en ung mand på vej til at blive klar til at være professionel fodboldspiller.

Head of Coaching Alexander Riget:

– Christoffer Palm er en utrolig dedikeret og hårdtarbejdende ung mand med en stærk karakter. Kvaliteter, der har sikret ham anførerbindet på flere akademihold og bragt ham gennem svære skadesperioder i løbet af de mange år, vi har haft fornøjelsen af ham i FC Nordsjælland. Han er en flittig, teknisk dygtig og målfarlig midtbanespiller, der har været god at arbejde med for alle de trænere, som har hjulpet ham på vej, og Christoffer er en rigtig fin repræsentant for, hvad vi som klub gerne vil stå for på og uden for banen i FC Nordsjælland. Han har også nydt godt af stor opbakningen fra familien i Jyllinge, som gennem årene har tilbragt utallige timer på landevejen for at hjælpe med logistikken og støtte op om Christoffers drøm.

Christoffer Palm:

– Jeg har været meget glad for min tid i FC Nordsjælland. Jeg har udviklet mig som spiller hele vejen igennem akademiet, men især som menneske synes jeg, at jeg har bygget meget på – ikke mindst gennem de mange rejser jeg har været på i Ghana og til turneringer i udlandet, hvor de to akademier arbejder tæt sammen. På de ture har jeg lært at træde frem og påtage mig en lederrolle og også at lære fra mig. Jeg har lært meget af de ældre spillere i FCN’s Superligatrup, som vi altid har haft som mentorer på akademiet til de morgentræninger, hvor de deltog. Mine år i FCN har grundlæggende været med til at danne mig, og det er redskaber der 100% sikkert kan hjælpe mig med det skridt, jeg nu tager. Jeg skal til en klub i Fremad Amager, der tiltrækker unge spillere, som brænder for at vinde. 1.division er en god liga, hvor jeg tror på, at jeg kan få spilletid og lære en masse, så jeg kan fortsætte min udvikling som spiller og nå et endnu højere niveau. Det tror jeg Fremad Amager kan hjælpe mig med.