Camilla Kur om 50 kampe for klubben: Det har været meget specielt

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Ved torsdagens kamp mod FC Thy-Thisted Q kunne vi ikke kun fejre en flot sejr, men også 50 kampe for Camilla Kur. Kur har været i klubben siden december 2018, og på trods af at hun har prøvet meget i karrieren, så har de 50 kampe for klubben været meget specielle for hende.

I december 2018 fik vi tilgang af en meget rutineret og profileret spiller i form af Camilla Kur. Siden dengang har angriberen været en af profilerne på et meget ungt og uprøvet hold.

– Det har været en meget spændende rejse. Der er sket rigtig meget, selvom det er en relativ kort tid, fortæller Kur og fortsætter:

– Da jeg kom, var stadiet med kvindefodbold i FC Nordsjælland meget nyt, så det har været spændende at være en del af den store fremgang. Det har været en meget lærerig og interessant tid at være en del af, også selvom jeg havde prøvet meget, før jeg kom til klubben.

Selvom Kur havde prøvet meget før hun kom til klubben, så har tiden stadig i klubben stadig gjort et stort indtryk på hende.

– Pokalfinalen har uden tvivl været det største øjeblik i de mange kampe.

– Da jeg kom til, var første delmål jo oprykning til ligaen, hvilket jeg aldrig havde prøvet før, så det var selvfølgelig også rigtig fedt. Det var spændende igennem kvalifikationsspillet, og at vi så sikrer oprykningen var en stor forløsning.

– Det første år i ligaen var også virkelig fedt, da vi jo ikke kunne andet end af overraske som oprykkere. Hvis ikke der var blevet lavet om på slutspillet, så tror jeg også, at vi kunne have fået endnu mere ud af sæsonen.

– Men at vi fik de to medaljer i sidste sæson, var jo virkelig stort både for os spillere og for hele klubben. Der var også mange på holdet, som ikke havde prøvet det før, så det gav også lidt ekstra for holdet i det aspekt.

– Det var også en speciel følelse for mig, da jeg havde været en del af klubben siden vi spillede i første division. Selvom jeg har prøvet meget i min karriere, så betyder de to medaljer stadig rigtig meget for mig på grund af rejsen med FCN frem til det, afslutter en smilende Kur.

Du kan se Camilla Kur og resten af vores kvindesenior i aktion på lørdag, når Brøndby IF gæster Right to Dream Park klokken 16.00.

Til kampen inviterer Arbejdernes Landskamp til spændende fodbold og popcorn, så hop ind på billet.fcn.dk og få fat i din billet!