Brian Sørensen om nederlag i Kolding: Det hang ikke sammen

Kategorier

Foto: Lasse Lagoni / Gonzales Foto

I går var vores kvinder en tur forbi Kolding, hvor KoldingQ ventede, hvor vi desværre måtte lide et hårdt nederlag på 1-4.

Vores kvindesenior startede kampen fint, men fik ikke udnyttet deres muligheder, og derefter var værterne fra KoldingQ skarpe og kom foran med 1-0 efter 29 minutter.

Ikke overraskende var cheftræner Brian Sørensen skuffet oven på gårsdagens præstation, hvor det virkede til, at holdet faldt lidt fra hinanden i løbet af kampen:

– Det er klart, at den var ikke den kamp, som vi havde håbet og ønsket. 

– Vi blev straffet hårdt på omstillingerne og var simpelthen ikke dygtige nok til at lukket ned for det. 

– Vores offensiv var heller ikke skarp nok. Vi havde nogle fine muligheder i starten af kampen, men fik ikke sparket dem ind. 

– Kort efter det, så scorede de på en hjørnespark og derefter virkede det lidt til, at vi faldt fra hinanden. 

– Så alt i alt skal vi lære at tackle modgangen bedre, for det vil ske igen. Vi snakkede faktisk præcis om dette i pausen, men ét minut inde i anden halvleg scorede Kolding igen, og så skulle vi starte lidt forfra, afslutter Sørensen. 

Kampfakta: 

KOL-FCN

1-0 (‘29): Sif Rykær

2-0 (‘48): Cecilie Flø

3-0 (‘67): Cecilie Flø

4-0 (‘83): Louise Eriksen

4-1 (‘86): Kathrine Kühl

Næste kamp for vores kvinder er på lørdag, når Brøndby IF gæster Right to Dream Park. Arbejdernes Landsbank er sponsor for kampen og inviterer derfor alle til gratis fodbold og popcorn. Du kan få fat i din billet på billet.fcn.dk.