Brian Sørensen efter nederlag til Fortuna: Vi skal være mere kyniske

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

De første 10 minutter af første halvleg skulle vise sig meget afgørende, da vores kvinder i dag tabte til Fortuna Hjørring hjemme i Right to Dream Park. 

På trods af en fin spillemæssig præstation, så måtte vores kvinder i dag se sig slået med 1-3 til dagens modstander fra Fortuna Hjørring. 

Efter kampen var cheftræner, Brian Sørensen, ærgerlig over dagens resultat, da spillerne viste rigtig mange gode ting, men alligevel ikke var skarpe nok i de afgørende situationer. 

– Jeg er selvfølgelig træt af, at vi giver dem nogle forholdsvis nemme mål hurtigt i første halvleg, men ellers er jeg meget stolt af den måde, vi reagerer på, fortæller Sørensen og fortsætter:

– Vi kom flot tilbage i kampen og havde flere store muligheder for både at få udlignet og komme foran. 

– Jeg synes, at vi spiller en rigtig fin kamp, men kampe bliver afgjort i felterne. Det gjorde den bestemt også i dag – desværre bare ikke til vores fordel. 

– Men stor cadeau til pigerne. De arbejdede stenhårdt og spillede efter gameplanen. På nær de første 20 minutter, var vi rigtig gode i alle faser af spillet. Så derfor er det selvfølgelig ikke godt nok, at vi står her efter kampen uden point. 

– Men vi skal være bedre i vores beslutninger i flere situationer. Ved Fortunas to mål i første halvleg haltede det en smule, så vi skal være klar over, at vi skal være mere kyniske og afklaret i de afgørende situationer, afslutter cheftræneren. 

Kampfakta: 

FCN – FOR

0-1 (‘4): Emma Snerle

0-2 (‘10): Olivia Holdt

1-2 (‘21): Anna Karlsson

1-3 (‘75): Laura Frank

Vores kvinder skal hurtigt videre fra dagens nederlag, da de allerede på torsdag er tilbage i Gjensidige Kvindeliga, når FC Thy-ThistedQ gæster Right to Dream Park. Kampen fløjtes i gang klokken 14.00 og du kan allerede nu købe din billet til kampen på billet.fcn.dk.