Fin test på 10’eren: Bredahls basse var ikke nok for SL-reserverne

Kategorier

foto: fcn.dk

Vores Superliga-reserver spillede tidligere i dag en fin træningskamp mod FC Københavns ditto på en fornem græsplæne på københavnernes træningsanlæg. 

Tidligere i dag var vores Superliga-reserver en tur på Frederiksberg, hvor FC Københavns træningsanlæg, 10’eren, lagde græs til en fin og velspillet kamp.

Efter otte minutter bragte FCK sig foran med 1-0, da Mustapha Bundu spillede Elias Jelert fri og højrebacken udplacerede Martin Vantruba målet. 

Selvsamme Bundu var på spil igen kun få minutter senere, da han efter en dribletur sparkede FCK foran med 2-0. 

Efter den svære start fik vi spillet os bedre og bedre ind i kampen, og med seks minutter tilbage af første halvleg dukkede Andreas Bredahl op på bagerste stolpe og reducerede til 2-1. Målet blev skabt efter fint kontraspil fra Andreas Garly og Simon Adingra.

Dermed gik vi til pause bagud med 2-1, og grundet en aftalt kortere anden halvleg havde vi kun 25 minutter til at komme helt tilbage i kampen. 

Kampen dalede en smule i tempo på grund af de mange udskiftninger i kampen, og spillet flød aldrig for alvor i anden halvleg. 

Vi havde dog en fornem mulighed for at udligne, men FCK-keeper, Kalle Johnsson, kom op med en stor redning på Emeka Nnamanis forsøg.

Tættere kom vi ikke på en udligning, og derfor endte kampen 2-1 til københavnerne. I morgen skal Superliga-spillerne få ladet batterierne op igen, hvorefter de på torsdag starter forberedelserne frem mod mandagens 3F Superligakamp mod netop FC København. 

Kampfakta:

FCK – FCN

1-0 (8’): Elias Jelert
2-0 (11’): Mustapha Bundu
2-1 (38’): Andreas Bredahl

Martin Vantruba
Marcelo Randolf (36’ Andreas Garly), Lucas Lykkegaard (36’ Kaare Barslund) Ivan Mesik, Daniel Svensson
Tochi Chukwuani, Abu Francis, Simon Adingra (66’ Jesper Dickman)
Emeka Nnamani, Joachim Rothmann (56’ Leo Walta), Andreas Bredahl (46’ Oliver Tølbøll)