BILLET- OG TILSKUERINFO: FC NORDSJÆLLAND – RANDERS FC

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

BILLET- OG TILSKUERINFO: FC NORDSJÆLLAND – RANDERS FC

Onsdag den 19. maj, kl. 18:00
Right to Dream Park

BILLETTER:

Billetsalget til kampen starter fredag den 14. maj kl. 16:00. Inden da har kun sæsonkortholdere og abonnenter mulighed for at booke deres pladser. Information om dette er sendt ud på mail.

Billetsalget slutter onsdag den 19. maj kl. 16:00.

Billetten er personlig, og kan derfor kun benyttes af den person, hvis navn er angivet på billetten.

Af hensyn til eventuel smitteopsporing er den tildelte plads personlig og skal derfor benyttes af billetholderen. Kun hvert andet sæde på stadion benyttes for at vi kan overholde afstandskravet.

I henhold til reglerne for denne sæson er ingen fans af udeholdet tilladt adgang til kampe i Right to Dream Park. Enhver person der via påklædning, adfærd el.lign. udviser tilhørsforhold til udeholdet, vil derfor blive bedt om at forlade stadion, eller allerede ved indgangen blive nægtet adgang til stadion.

Vi beder alle om at respektere og overholde dette, så vi sammen kan sørge for at Superliga-ordningen kan fortsætte, og vi dermed kan bevare muligheden for at invitere fans på lægterne.

KRAV OM CORONAPAS:

Alle personer med billet til kampen, der er 15 år eller derover, skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til Right to Dream Park på kampdagen.

Et gyldigt Coronapas defineres som:

  • Et negativt resultat af en covid-19-test, der på kamptidspunktet er højst 72 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højest 180 dage gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

Coronapasset kan både fremvises elekronisk eller som print.

Ved kontrollen, der finder sted uden for stadion, beder vi også om fremvisning af legitimation, så vi kan se, at du er den person, som Coronapasset er udstedt til. Dette kan gøres i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort.

Ydermere vil vi ved kontrollen tjekke, at navnet på din billet til kampen stemmer overens med navnet på Coronapasset og ID.

Kravet om Coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test, samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. Er du blandt disse, bedes du kontakte kundeservice@fcn.dk for at få instruktioner om din adgang til Right to Dream Park.

MUNDBIND:

Mundbind skal bæres alle steder under dit ophold i og omkring Right to Dream Park, undtagen når du sidder på din plads.

FCN EXPERIENCE:

Shoppen er åben fra kl. 16:00 frem til kampstart, samt en halv time efter slutfløjtet. Der må max. være 7 kunder i butikken ad gangen, og alle skal bære mundbind.

GÆLDENDE RETNINGSLINJER OG ANBEFALINGER FRA MYNDIGHEDERNE

FØR KAMPEN

På din billet fremgår det hvornår du kan komme ind på din sektion og din plads. Vi opfordrer alle til at tjekke dette nøje, og hverken møde før eller efter anviste tidspunkt.

Nedenfor kan du se et kort over adgangsvejene til hver indgang.

Ved alle adgangspunkter til stadion har vi personale klar til at tjekke Coronapas og ID.

UNDER KAMPEN

Du skal så vidt muligt blive på din anviste plads under kampen, men det vil naturligivs være muligt at købe mad og drikke i boderne. Vi opfordrer til at man ikke medbringer kontanter, men i stedet bruger MobilePay eller anden kontantløs betaling som f.eks. FCN Coins.

Vend ryggen til andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.

Hold god håndhygiejne og benyt de opstillede håndspritdispensere.

Undgå unødige stop når du bevæger dig til og fra din plads, så vi undgår kødannelser og for mange mennesker samlet på ét sted.

EFTER KAMPEN

Stadionspeakeren oplyser over højttalerne, hvornår du kan forlade din plads/sektion. Bliv venligst på din plads til din sektion får muligheden for at forlade stadion, så vi så vidt muligt undgår kødannelser med for mange personer samlet på ét sted.

Hvis du op til 48 timer efter kampen får en positiv covid-19-test, opfordrer vi dig til at kontakte os med henblik på smitteopsporing og information til de øvrige tilskuere i den sektion, som du har opholdt dig i.

DINE KONTAKTOPLYSNINGER

Vi gør opmærksom på, at du altid skal sørge for, at dine kontaktinformationer på din brugerprofil på billet.fcn.dk er opdaterede. Har du nogen spørgsmål vedr. dette, kan du kontakte kundeservice@fcn.dk