Velkommen hjem på stadion igen

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

FC Nordsjællands fans set på tribunen under 3F Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Vejle B i Right to Dream Park d. 08.11.2020.

Allerede onsdag aften kl. 20.00 kan vi byde flere af vores savnede fans og gæster velkommen hjem igen i Right to Dream Park, når FC Nordsjælland tager imod Brøndby i 3F Superliga.

I dag kom den længe ventede nyhed. Myndighederne har besluttet, at der igen kan komme tilskuere på stadioner til topfodbold i Danmark ved brug af den såkaldte ”Superliga-ordning”.

Det betyder, at vi i FC Nordsjælland allerede kan byde velkommen hjem til den næste hjemmekamp mod Brøndby kl. 20.00 onsdag d. 21. april under sikre forhold for alle gæster og helt i tråd med alle retningslinjer fra myndighederne.

Det er endnu ikke helt sikkert, hvor stor en kapacitet af Right to Dream Park, vi kan aktivere. Dette vil først blive afklaret, når vi har modtaget de præcise specifikationer fra myndighedernes side. Derfor bliver Brøndby-kampen nu på onsdag aften med en kapacitet på 1800 tilskuere.

Med så kort varsel vil vi være sikre på, at alting spiller og er klar, når vi kan byde flere af jer velkommen hjem igen. Sikkerhed og service frem for alt.

De 1800 gæster til Brøndby-kampen på onsdag vil bestå af klubbens sæsonkortholdere og partnere, som vi som de første kan byde velkommen hjem. Der vil derfor ikke være nogen billetter i salg til denne kamp.

Fra næste hjemmekamp mod FC Midtjylland d. 26. april, og resten af sæsonen, vil vi åbne for den maksimale kapacitet i henhold til Superliga-ordningen. Præcis hvor mange det bliver, ved vi som nævnt ikke endnu, men billetter til de resterende hjemmekampe i mesterskabsspillet vil løbende være til salg via billet.fcn.dk.

Praktisk information

Partnere og sæsonkortholdere vil modtage en invitation fra os til Brøndby-kampen via e-mail. Den vil forklare, hvordan I sikrer jer jeres plads til kampen mod Brøndby onsdag aften og have alle informationer i sig vedrørende adgangsforhold mm.

Når I ankommer, vil vores stewards og vagter være til stede og forberedte på at hjælpe og svare på alle former for spørgsmål i forbindelse med de nye regler, der skal leves op til, så alt kan gå glat og hurtigt, når vi kan byde jer velkommen hjem igen.

Vigtig information

Alle gæster på stadion over 15 år skal medbringe ID og en negativ coronatest (både PCR og hurtigtest gyldige), der maximalt er 72 timer gammel, eller vaccinationsdokumentation. Dette skal fremvises ved ankomst til stadion.

Det er fortsat ikke tilladt at have fans af udehold på stadioner i 3F Superliga. Vi vil opfordre alle til ikke at forsøge at bryde denne regel og huske på, at det er vores pligt at afvise alle gæster, der udviser den mindste form for tilknytning til et udehold.

Vi glæder os til at se jer alle igen!