Ugens Kvindenyt | Nelligan inden KoldingQ: Vi vil vise vores bedste side frem

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

På lørdag er vi tilbage i Gjensidige Kvindeliga-slutspillet, når KoldingQ gæster os hjemme i Right to Dream Park. Vores assistenttræner, Stephen Nelligan, giver en opdatering på, hvordan de sidste par uger har været og kigger frem mod den kommende kamp.

Vores kvindesenior har haft en længere pause fra kampe, efter de startede slutspillet i Gjensidige Kvindeliga for to uger siden. 

Desværre trak vi dengang det korteste strå, da FC Thy Thisted Q fightede sig til en 1-0 sejr.

Selvom truppen gerne har villet kunne revanchere sig hurtigt efter nederlaget, så har de brugt de sidste par uger på at få arbejdet tingene igennem, så det står skarpt til den kommende weekend. 

– Vores fokus har været, at vi skulle blive bedre, hver gang vi har været på banen. Pausen har selvfølgelig ikke været ideel, da sidste gang, vi spillede, var mod Thisted, hvor vi ikke fik det bedste resultat, fortæller assistenttræner Stephen Nelligan og fortsætter:

– Så vi ser frem til, at vi nu er tilbage i Right to Dream Park efter to rigtig gode uger på træningsbanen. Vi har haft et par spiller med småskavanker, som har haft lidt tid til at komme sig over dem.

– Ellers har det handlet om, at vi skulle blive bedre i alle aspekter af vores spil. Vi vil gerne være proaktive i vores spil, så vi er på forkant med alle mulige udfordringer, vi må møde i fremtiden.

– Vi har arbejdet på vores beslutninger med bolden, så vi kan være mere tålmodige, når vi har boldbesiddelsen. Defensivt har vi arbejdet på vores aggressivitet, så vi står klar og parat i de kommende kampe. 

På lørdag kommer KoldingQ på besøg i Right to Dream Park, og selvom de sidste to kampe mod koldingenserne er endt med nederlag, så er Nelligan sikker på, at holdet finder dets spil frem og præstere på det nødvendige niveau. 

– Når man kommer til dette stadie af kalenderåret, så møder man altid de bedste hold, så derfor vil alle kampe være en udfordring for os. De to kampe, som vi har spillet mod Kolding i denne sæson, var begge gode. Selvom vi ikke fik et godt resultat sidst, vi mødte Kolding, så stod vi alligevel med en følelse efter kampen, at resultat var misvisende for, hvordan vi præsterede på dagen.

– Så vi er sikre på, at vi kan vise vores bedste side frem, når vi igen møder Kolding på lørdag, afslutter Nelligan. 

Lørdagens kamp fløjtes i gang klokken 14.00. På grund af de gældende retningslinjer vil det stadig ikke være muligt at se kampen på stadion, men du kan se kampen lige HER.

_________________________________________________________________________

U18:

I lørdags viste vores U18-piger fantastisk karakter, da de med 10 spillere sikrede sig en flot 1-2 sejr ude mod AaB. 

På trods af et rød kort til os og en udligning fra AaB i det 79. minut formåede pigerne alligevel at kæmpe sig til den vindende scoring i de sidste minutter. 

Ligesom vores seniorhold, skal U18-pigerne også være værter for KoldingQ på lørdag. Kampen fløjtes i gang klokken 12.00. På grund af de gældende retningslinjer vil det ikke være muligt at se kampen live.