Ugens Kvindenyt: Brian Sørensen inden slutspillet starter: Vi er bedre afklaret

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

På lørdag er vores kvindesenior tilbage i Gjensidige Kvindeliga, når slutspillet starter med en udekamp imod FC Thy-Thisted Q.

Efter en tre ugers kamppause vender vi i weekenden tilbage, når vi tager turen til Sparekassen Thy Arena, hvor FC Thy-Thisted Q er værter.

I vores sidste kamp mod vestjyderne viste vi et rigtig flot udtryk og sikrede os de tre point i sidste spillerunde af grundspillet.

Cheftræner Brian Sørensen er rigtig glad for, at holdet fik en kort pause fra kampene, fordi det gjorde det muligt at få arbejdet tingene igennem inden det meget vigtige slutspil.

Holdet har ifølge Sørensen rykket sig en del i de sidste par uger.

Jeg synes, at vi er blevet bedre afklaret i forhold til at hænge sammen i de forskellige faser af spillet. Vi har arbejdet meget med, at vi er dynamiske omkring modstanderens sidste linje, siger Sørensen og fortsætter:

– Så det regner jeg selvfølgelig med, at vi kan vise i weekendens kamp. Sidste kamp mod FC Thy-Thisted Q blev en smule kaotisk i perioder, da vi ikke kunne holde kontrollen på kampen. Det er den kontrol, som vi gerne vil have i større perioder, fordi vi ved, at det bliver svært at holde kontrollen i hele kampen.

Sidste gang vi spillede i Thisted, måtte vi tage fra kampen med et 2-3 nederlag i pokalkvartfinalen. Efter det opgør havde vores cheftræner fokus på, at holdet skulle være bedre til at finde momenterne i kampen og dermed kontrollere den bedre. 

– Vi har lært af sidste kamp, at det til tider bliver svært for os at vise vores udtryk, når omstændighederne ikke er til det. Vi skal være klogere i vores tankegang, når det fine spil bliver svært at finde frem.

– Så det har vi selvfølgelig haft stor fokus på her i ugen op til kampen, og jeg er sikker på, at vi kommer til at præstere bedre på lørdag, end vi gjorde sidst, vi var i Thisted, afslutter Sørensen. 

Lørdagens kamp fløjtes i gang klokken 15.00. På grund af de gældende retningslinjer vil det ikke være muligt at se kampen på stadion. Det er dog muligt at se kampen lige HER