R1+O | MIDTVEJSSTATUS MED ’NILLER’

Kategorier

Efter tirsdagens opgør mod Hobro var vi officielt halvvejs i eSuperligaens grundspil, efter at have tilbagelagt 7 ud af grundspillets 14 kampe. Det kalder naturligvis på en midtvejsstatus, som i teorien finder sted lidt over halvvejs, da eSuperliga runderne som bekendt ligger i forlængelse af hinanden. Med 6 kampe igen har den erfarne ’Niller’ sat ord på, hvor vi står som trup halvvejs gennem grundspillet. Velkommen til R1+O.

Runde 7 & 8 af eSuperligaen så for vores vedkommende således ud:

HOB – FCN
’Klenke’ 2-1 ’Niller’
‘Crusie’ 2-1 ‘AbeKhang’
Samlet: FCN 3-3 HOB

FCH – FCN
 ‘TeamHajj’ 1-0 ‘Cruise’
‘JoeFromDenmark’ 3-1 ‘Zaka’
Samlet: FCH 4-1 FCN

Efter at have fightet et point hjem mod Hobro tirsdag, måtte vi om onsdagen skuffende se os slået af Helsingør. Det efterlader os på en 13. plads, og derfor lige under play-off pladserne, forud grundspillets sidste seks kampe. Om top-12 chancerne siger ’Niller’ følgende:

–  Jeg synes, at det er realistisk, at vi kommer med i top 12 igen i år. Situationen vi var i sidste år på det tidspunkt, var sværere end den er nu. Problemet er, at mange store hold smider points mod vores konkurrenter om top 12. Derfor bliver også nødt til at finde points mod de store hold.

På trods af en placering som lige akkurat ikke rækker til det fine selskab, så er det en fortrøstningsfuld ’Niller’, der samler op på første halvdel af eSuperligaen:

–  Som trup er ville alle blevet mere komfortable på scenen, jo længere vi er kommet hen. Vi har alle fundet ud af hvilke ting, der ikke virker så godt som derhjemme, og hvad der virker i studiet.

–  Vi har været gode til motivere og støtte hinanden. Alle fire spillere er kommet i aktion, og alle er også kommet med gode input både under kampen og mellem kampene.

Der skal ifølge ’Niller’ dog mere kynisme til, hvis at top-12 drømmene skal blive en realitet:

–  Vi skal alle generelt forbedre vores niveau og vise mere kvalitet. Vi skal være bedre til at ikke tabe kampene i kamp et, og vi skal stå bedre defensivt.

Kampprogrammet ser for næste uge således ud: 

Tirsdag 27-04
FCM – FCN
18:15
Highlights

 

 Onsdag 28-04
VB – FCN
17:00
TV3 MAX & Viaplay

Hvis man spørger ’Niller’, så er det kampprogram som vores eSuperliga trup går i møde nogenlunde af samme sværhedsgrad som de foregående otte kampe:

–  Det er meget af det samme. Vi møder to af de store, to mellem store og to under stregen. Men set på tabellen, så har vi mødt de fire hold, der lige nu ligger i top 4.

Du kan se den aktuelle tabel lige HER.

Vamos!