R1+O & E-VLOGGEN | ’JG3520’ ovenpå sæsondebut og drama: ’Vi udvikler os enormt meget mentalt’

Kategorier

En hektisk uges eSuperliga-kampe, set med FC Nordsjælland-briller, er nu i bakspejlet. I denne udgave af din ugentlige eSportsopdatering, vil der i selskab med sæsondebutanten ’JG3520’ blive samlet op på ugen, der gik. Velkommen til R1+O.

I tredje episode af eVloggen følger vi sæsondebutant og livslang FCN fan, “JG3520”, gennem hans forberedelser til sæsondebuten mod Lyngby, til når lyset slukker i eSuperliga studiet.

Runde 5 og 6 af eSuperligaen så for vores vedkommende således ud:

SJE – FCN
’JoeFromDenmark’ 0-0 ’Banzy_3g’
‘Rabeck’ 3-3 ‘Cruise’

Samlet: SJE 3-3 FCN (FCN VINDER PÅ UDEBANEMÅL)

LBK – FCN
‘Niklas Jakobsen’ 4-0 ‘Cruise’
‘JG3520’ 1-2 ‘Folmer’

Samlet: LBK 6-1 FCN

Vores eSuperliga-mandskab var tirsdag og onsdag ude på noget af en rutsjebanetur, da vi ovenpå et mirakuløst comeback mod SønderjyskeE om tirsdagen, måtte se et skuffende nederlag i øjnene onsdag, da vi mødte Lyngby. Begge ender af følelsesregistreret kom i spil undervejs, og hvis man spørger ’JG3520’, så er de lærepenge, som truppen tager med, vitale for den kollektive mentalitet:

–  Jeg tror på, at knusende nederlag såvel som sensationelle sejre er noget, som styrker vores trup, i den måde vi tilgår lignende situationer i fremtiden. Det er tydeligt at mærke, hvordan vi allerede gennem de første runder, har formået at opbygge en kultur i truppen, som tager udgangspunkt i stærke relationer og en evig lyst til at udvikle på hinanden.

Den første kamp mod SønderjyskeE mellem ’JoeFromDenmark’ og ’Banzy_3g’ var en taktisk affære, hvor to jerndefensiver ikke lod hinanden byde ind med det store. Næste kamp var en helt anden historie, hvor der for alvor var fart over feltet med hele seks scoringer. En tilgang til kampen som ifølge ’JG3520’ var velovervejet og fornuftig:

–  Joe ved virkelig, hvordan man kontrollerer en kamp, og det viste han i den grad mod Banzy. Han er taktisk rigtig klog, og derfor var det også et glimrende udgangspunkt, som han gav ’Cruise’. I stedet for at jagte en scoring for alt i verden satte han tiltro til, at ’Cruise’ hev den hjem i sidste ende ved at spille hans kontrollerede spil.

–  Det er alfa-omega at have overensstemmelse i den gameplan, som vi kører med, og det synes jeg, at Sønderjyske kampen var et pragteksempel på.

Dagen efter måtte vi, som sagt, desværre se os slået af vores kongeblå rivaler. Om nederlaget siger ’JG3520’:

–  Det er aldrig fedt at tabe til Lyngby og især ikke så stort. Som jeg også nævnte i interviewet i studiet efter kampen, så er jeg overbevist om, at vi er tilbage stærkere. Det går hånd i hånd med, at vi hele tiden vokser som kollektiv. På trods af resultatet er jeg rigtig glad for at få debut. Det er en fed følelse at spille inde i studiet, og jeg kan også mærke, at jeg bliver mere og mere sikker i mit spil, i takt med at jeg finder mig mere og mere til rette i studiet.

I denne uge møder vi henholdsvis Hobro IK og FC Helsingør.

Tirsdag 20-04
HOB – FCN
18:15
TV3 MAX & Viaplay

 Onsdag 21-04
FCH – FCN
17:00
TV3 MAX & Viaplay

Hobro IK og FC Helsingør ligger henholdsvis nummer 7 og 14 i tabellen. ’JG3520’ tror på fuldt hus forud for ugens to kampe:

–  Jeg tror bestemt, det er muligt med seks point. Jeg ved, hvad vi er i stand til som trup. Vi møder et formstærkt Hobro-mandskab, som har vist rigtig fine takter, men hvis vi spiller, som jeg ved, vi kan, er jeg også sikker på, at vi nok skal trække det længste strå.

Vi håber på de 6 point. Vamos!