R1+O & E-VLOGGEN | ‘Cruise’ i kølvandet på eSuperliga-debut: Man må bare springe ud i det

Kategorier

eSuperligaen var i sidste uge tilbage med et brag, hvor de første to spillerunder blev afviklet henholdsvis tirsdag og onsdag. I denne udgave af den ugentlige eSports-opdatering er der en vlog fra sæsonpremieren, en oversigt over ugens resultater og et interview med vores eSuperliga-debutant ’Cruise’. Velkommen til R1+O.

Som en ny tilføjelse af den ugentlige eSports-opdatering, producerer vi en vlog hver uge under eSuperligaen, hvor vi vil forsøge at visualisere hele oplevelsen før, under og efter kampdage.

I denne episode vil JoeFromDenmark tage jer igennem sæsonpræmieren. Tryk på videoen foroven for at se vloggen.


De første runder af eSuperligaen bød fra vores vedkommende på kampe mod henholdsvis AaB og AGF.

FCN – AaB 

’Cruise’ 0-3 ’Skibsted’

’Niller’ 0-2 ’Shoppen’

Samlet: FCN 0-5 AaB

 

FCN – AGF

’Niller’ 0-3 ‘Jenner’

’Cruise’ 3-1 ’Tamer’

Samlet: FCN 3-4 AGF


Trods to pointløse kampe var der stadig gode takter at spore og med 7 uger tilbage af eSuperliga sæsonen, er der fortsat rig mulighed for at få kompenseret for de manglende point. Det var derfor en afklaret og reflekterende ’Cruise’, som talte ud efter at have været i ilden:

– Kulissen påvirkede mig i en negativ retning til at starte med. Jeg blev utroligt nervøs, og følte ikke, at jeg kunne udfolde mig, som jeg plejer ift. skills og generelt bare de ting, som jeg plejer at vinde kampe på både i offensiven og i defensiven.

– Tilvænning er heldigvis universelt, og jeg kunne allerede mærke, at jeg følte mig mere og mere komfortabel i takt med at kampene skred frem.

– Jeg kan helt sikkert tage erfaringen fra mine første kampe med mig videre. Nu har jeg prøvet at spille på scenen både med og uden succes. Nu ved jeg, hvordan jeg reagerer på kulissen, og hvordan jeg skal gribe det hele an.

Trods de manglende point er der ikke mangel på hverken optimisme eller ambitioner i truppen, og hvis man spørger ’Cruise’, så skyldes det blandt andet den kemi, der er i truppen.

– Truppen fungerer virkelig godt. Vi hjælper hinanden med alt fra tekniske ting, til ting som at hype hinanden og holde dampen oppe. Blandt andet var det Joe, der sagde, jeg skulle prøve den finte, der hjalp mig til at score mit allerførste mål.

’Cruise’ samler op på den generelle refleksion over hans første runder i eSuperligaen:

– Jeg skulle fra start have troet mere på mig selv. Jeg var hele tiden bange for at lave fejl, og jeg tog derfor ingen chancer. Dette fik Joe mig til at ændre på frem mod anden halvleg mod AGF, hvilket tydeligvis var et godt move, da det hjalp mig til at score tre mål, afslutter ’Cruise’.


Kampprogrammet for de to kommende runde ser for vores vedkommende således ud:

 

Tirsdag 06-04

FCN – FCK
22:00
TV3 MAX & Viaplay

 

Onsdag 07-04

FCN – OB
18:15
Highlights

Lad os få de første point på tavlen. Vamos!