Præcisering af adgangskrav til Right to Dream Park

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

FC Nordsjællands fans set på tribunen under 3F Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Vejle B i Right to Dream Park d. 08.11.2020.

Vi glæder os til at have tilskuere tilbage på stadion! Faktisk kan vi snart ikke vente længere.

Med baggrund i myndighedernes krav omkring fremvisning af coronapas samt adfærdsregulering ved ankomst til stadion ønsker vi at præcisere følgende.

Ankomst til stadionområdet, krav om anvendelse af mundbind, afstand:

Så snart du ankommer til stadionområdet skal vi bede dig om at bære mundbind. Mundbindet skal benyttes under hele dit ophold, bortset fra når du sidder ned på den tildelte stadionplads. Hold minimum 1 meter afstand til de øvrige gæster og undgå at stimle sammen i grupper.

På din billet eller på den invitationsmail, som du har modtaget fra os, er der anført et ankomsttidspunkt. Dette tidspunkt bedes overholdt og respekteret. Ankommer du senere, kan du ikke forvente at få adgang til stadion.

Myndighedernes krav til adfærdsregulering er baggrunden for disse faste tidspunkter, idet besøgende fra de forskellige stadionafsnit/indgange, ikke må krydse hinanden.

Coronapas:

Du vil udenfor stadion blive mødt af vores service- og vagtpersonale. De vil, allerede inden du ankommer til den indgang, som du skal benytte for at komme ind på stadion, bede dig om at fremvise dit coronapas og ID.

Husk, at dokumentation for en negativ Covid-19 test, der er mindre end 72 timer gammel, er dit adgangstegn til stadion. Coronapasset kan enten vise et gennemført vaccinationsforløb eller et negativt testresultat fra en kviktest eller en PCR-test.

Har du tidligere været testet positiv for Covid-19, kan du medbringe en billedekopi af dette testresultat, såfremt dette er mellem 14 og 180 dage gammelt.

Download dit coronapas / dokumentationen for den friske Covid-19-test på din telefon som et billede, så denne er nemt at fremvise og hav dit ID klar. Gyldigt ID kan være dit pas, kørekort eller sygesikringsbevis.

Børn under 15 år er undtaget for reglen om dokumentation for Coronapas.


Vi håber, at du vil hjælpe med til, at kampoplevelsen bliver god for alle vores gæster i Right to Dream Park – og ikke mindst være med til at sikre, at vi også fremadrettet kan få mulighed for at byde du og alle øvrige gæster velkommen på stadion.

Med disse ord ønsker vi dig en rigtig god kamp. Vi ses!