[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. FCM | “Det bliver helt sikkert en anderledes kamp”

Kategorier

Allerede på søndag skal vi forsøge at bygge videre på mandagens flotte hjemmesejr mod FC Midtjylland, når vi skal en tur til Jylland og møde ingen andre end Ulvene igen. Assistenttræner Frank Hjortebjerg er spændt på at se, hvordan det forløber sig, da det er svært at vide, hvor meget en modstander ændrer retning og struktur, når man møder hinanden to gange på samme uge:

– Det er jo sådan lidt atypisk at have kamp mod den samme modstander inden for seks dage. Og det er jo altid spændende at se, om der er nogen, der ændrer noget og gør noget anderledes. Eller insisterer man på at gøre det samme og bare synes, at man skal gøre det bedre? Måske var man bare tilfreds med det, der skete.

– Det bliver helt sikkert en anderledes kamp. Fordi det foregår på et græsunderlag, og det foregår med deres tilskuere i ryggen, som i hvert fald ikke kommer til at holde dem mere tilbage. Der kommer til at være nogen til at skubbe på, at de kommer endnu mere ud over isen med endnu mere tempo og opportunisme i deres spil.

I podcasten peger Frank dog især på én ting, som bliver afgørende, hvis vi skal levere endnu et flot resultat på søndag mod 3F Superligas førerhold: Midtjydernes energi og power skal minimeres igen.

– Vi var rigtig gode til at tage toppen af noget af dét (FCM’s hårde duel- og presspil red.) ved at holde fast i bolden, hvis vi ikke lige kunne spille os igennem dem. Og andre gange lykkedes vi med at spille direkte igennem deres presspil. Og hvis vi kan tage toppen af dét, så mister de allerede noget energi der. Og det er jo noget af det, de er rigtig dygtige til; at have voldsomt meget energi og komme ud med noget power.

Undervejs i podcasten kommenterer Frank også på en helt masse andre emner. Herunder:

  • Mandagens sejr mod FCM og hvad vi kan tage med os på søndag
  • Halvvejsstatus på Mesterskabsspillet. Er der kurs mod Europa eller ej?
  • Straffesparksskytter
  • Offensive dødbolde
  • Simon Adingras første kampe og debuttale inde i Parken
  • Oliver Antmans udvikling
  • Karantæner til Kamaldeen Sulemana og Mads Døhr Thychosen
  • QUIZ!

Du kan lytte til det fulde afsnit på Spotify, Podcast-appen, øverst i denne artikel eller eller hvor du nu engang lytter til dine podcasts! Du skal blot søge efter “FC Nordsjælland” – og sørge for at abonnere på vores kanal, så du får en notifikation næste gang, vi smider noget ud.

Der er kampstart klokken 18.00 på MCH Arena søndag. Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt for udebanefans at komme på stadion under den nuværende Superliga-ordning. I stedet kan du følge kampen på TV3 Sport og Viaplay.