Kurland efter god sejr i Lyngby: Den skulle fightes hjem de sidste 30 minutter

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

På trods af svære omstændigheder fightede vores U19-drenge en god sejr hjem, da de efter en time med god kontrol, sejrede med 1-0 over Lyngby BK.

Selvom første halvleg var meget stærk fra U19-spillernes side, var det først i anden halvleg, at det lykkedes at få udnyttet det gode spil.

Cheftræner, Kasper Kurland, var også meget tilfreds med udtrykket i holdet, selvom den sidste halve time bestod meget i at forsvare føringen.

– Jeg synes, at det var en rigtig god præstation af os i dag. Vi spiller en god første halvleg, hvor vi kun i få momenter ikke var skarpe nok – hvilket Lyngby kunne have straffet os for. Men udover det, så synes jeg, at vi er i kontrol og skaber chancer til minimum at score to mål – måske endda tre, siger Kurland og fortsætter:

– Det var også en rigtig god læring for spillerne at spille på et underlag, der er præget af årstiden, som det vi spillede på i dag desværre var.

– Vi starter også anden halvleg fint og scorer på en nedfaldsbold efter en standardsituation, hvor Lasso (Lasso Coulibaly) spiller den på tværs til Dickman (Jesper Dickman), der fra tæt hold flugter den i mål.

– Derfra blev det dog aldrig rigtig godt. Vi fik ikke sat vores pres godt nok ind på Lyngby. Vi fik ikke spillet godt nok og kom under et tryk. Den sidste del af kampen indeholdt mange lange bolde og andenbolde, så der måtte vi finde nogle andre redskaber frem. Men vi var stærke i at afvise det hårde tryk fra Lyngby.

– Andy (Andreas Gülstorff) havde en stor redning, men udover det synes jeg, at vi var koncentrerede og stærke på de defensive standardsituationer. Drengene gjorde en dyd ud af at forsvare, være kompakte i kæderne og forsvare som et hold.

– Vi ventede på, at vi ville få en eller to omstillingsmuligheder, hvilket vi også gjorde, men desværre ikke var skarpe nok til at udnytte.

– Men alt i alt synes jeg, at det var en god sejr og nogle rigtig gode momenter i løbet af kampen. Vi kommer klart til at kigge på den første time, som værende det, vi skal tage det meste læring med fra. De sidste 30 minutter viste vi også den nødvendige fight og koncentration, så vi ikke lukkede Lyngby ind i kampen igen. Men vi var meget tilfredse med udtrykket på banen under svære omstændigheder, afslutter Kurland.

Kampfakta:
LBK U19 0-1 FCN U19
1-0 (‘55): Jesper Dickman

Næste kamp for vore​s U19-drenge er allerede på onsdag, hvor de skal en tur til Vestegnen, hvor Brøndby IF venter. Kampen fløjtes i gang klokken 18.00 og kan følges på vores Twitter-kanal.