Kurland efter flot comeback: Drengene arbejdede stenhårdt

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Vores U19-drenge skulle finde mange af de samme takter frem i dagens kamp, som de viste i mandags mod AGF, da omstændighederne gjorde kampen meget duelpræget og fyldt med tilfældigheder. 

I mandags var vores cheftræner, Kasper Kurland, meget tilfreds med den indstilling, som han så fra hans spillere, da AGF blev slået med 0-3.

I dag skulle drengene så vise mange af de samme ting frem, da banen ikke tillod det normale hurtige og kontrollerende spil fra vores U19-drenge. Det gjorde de på meget fornem vis, da de, via et comeback i anden halvleg, sikrede sig alle tre point med en 2-3 sejr. 

– Det var en rigtig fysik præget kamp på en bane efter årstiden, hvilket betød, at der var nogle sjove opspring og tilfældigheder. Det gjorde, at vi ikke rigtig kunne få sat vores spil, som vi normalt kan, og derfor blev det meget en kamp med nogle længere bolde og duelspil for begge hold, forklarer Kurland og fortsætter:

– Vi mødte et godt indstillet Randers-hold, som selvfølgelig havde forberedt sig på nogle af de ting, som vi gerne vil komme med. Derfor skiftede vi også lidt rundt på nogle positioner og formationer i løbet af kampen, så vi kunne få overtaget på kampen – hvilket vi lykkedes rigtig godt med i den sidste halve time. Det var også i den periode, vi scorede til 2-2 og 2-3.

– Vi var lidt selv skyld i, at de kom tilbage i kampen, efter vi var foran med 0-1. De to situationer ved deres mål, skulle slet ikke have udviklet sig sådan, men vi fik lavet nogle gode ændringer i pausen. Vi vidste, at det kun gjaldt om at score to mål i anden halvleg, da vi vidste, at vi havde kvaliteten til at gøre netop dette. Drengene arbejdede stenhårdt for det, så det var en fornøjelse at se. Vi viste stærk mentalitet og udtryk ved at komme tilbage og vende kampen i anden halvleg. 

Kampfakta:

RFC U19 2-3 FCN U19

0-1 (‘7): Emeka Nnamani

1-1 (‘32): Karl Dreier Leth

2-1 (‘45): Filip Bundgaard

2-2 (‘60): Leo Walta

2-3 (‘75): Josef Elsubaihi

– Nu har vi vundet to kampe i træk på to svære udebaner, hvor det aldrig er nemt at spille. Derfor har det selvfølgelig været en fantastisk uge for os, hvor kampene har givet spillerne en fantastisk læring i, hvad det kræver at vinde kampe, hvor vi ikke har mulighed for at kontrollere spillet. 

– Nu ser vi ind i en uge, hvor vi skal spille pokalkamp mod Allerød og skal derefter møde AaB hjemme i Right to Dream Park på søndag. Vi glæder os til at tage imod de udfordringer, som vi kommer til at se i de kampe. Vi er et godt sted med gruppen nu, og det skal vi blive ved med at udvikle, afslutter cheftræneren.

Onsdagens pokalkamp mod Allerød fløjtes i gang klokken 18.00. Ligesom ved dagens kamp, vil det være muligt at følge kampen på vores Twitter-kanal