Forrygende landskampspause: U21 i kvartfinalen og ustyrlige Andreas Skov

Kategorier

Peter Vindahl Jensen, Magnus Kofod Andersen, Victor Jensen, Jacob Peñalver & Jesper Petersen samlet i U21-lejren efter gårsdagens sejr.

I går onsdag spillede det danske U21- og A-landshold deres sidste kampe i denne landskampspause. Inden da var det blevet til fire sejre ud af fire mulige (to til U21 + to til A), og i går blev stimen fortsat, da der blev gjort rent bord.

U21-landsholdet nappede den tredje sejr i gruppen, da Ruslands ditto blev besejret med 3-0. Dermed spillede de unge danske drenge sig i EM-kvartfinalen mod Tyskland, som skal spilles den 31. maj.

Magnus Kofod Andersen startede som sædvanligt inde på den centrale midtbane, mens Victor Jensen og Peter Vindahl Jensen så hele kampen fra bænken af. Til gengæld startede anfører Victor Nelsson inde.

Stort tillykke til hele Danmarks U21-landshold! Vi glæder os til at følge med i slutspillet til sommer.

Kofod, Victor Jensen og Pete er tilbage i Danmark i dag, men har en enkelt fridag, inden de alle tre vender tilbage til Farum og de afgørende forberedelser forud for søndagens 3F Superliga-brag mod AGF.

A-landsholdet sluttede også af med en storsejr i går og gjorde dermed rent bord for samlingen. På udebane i Østrig flød spillet ikke super-godt i første halvleg, inden Andreas Skov Olsen blev sendt på banen efter 55 minutter.

Hvirvelvinden fra Hillerød scorede to flotte mål og var en stor årsag til, at Danmark vandt 4-0 og tog afstand fra de øvrige hold i gruppen. Desværre var der ingen spilletid til hverken Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard eller Marcus Ingvartsen, som ellers alle strålede i søndagens kamp mod Moldova.

Dermed fik A-landsholdet en fantastisk optakt til sommerens EM-slutrunde. Den ser vi også meget frem til at følge med i – forhåbentlig med et par gamle FCN-drenge i truppen!