Dobbelt målscorer Viggo: Jeg er blevet klogere både som menneske og fodboldspiller

Kategorier

Randers FC tager imod FC Nordsjælland på Cepheus Park. Foto: Nicolas Cho Meier

Temperaturerne nærmede sig frysepunktet i går på Cepheus Park i Randers, men alligevel havde Victor Jensen brandvarme fødder. Med to flotte scoringer var gårsdagens matchvinder med til at sikre en udebanesejr på 4-3 over Randers FC, hvilket sender os over kronjyderne i mesterskabsspillet.

To sejre ud af to mulige i denne sæsons svære 3F Superligaslutspil. Sådan lyder status, efter vi slog Randers FC i gårsdagens målrige opgør. Resultatet gør, at vi forlænger vores ubesejrede stime, som nu tæller hele ni kampe, hvoraf de seneste fire er endt med sejre. 

Efter slutfløjt var Victor Jensen en medie-ombejlet ung herre. Det giver god mening, for i kampen scorede han hele to gange og blev af fansene kåret til kampens spiller. Vi fangede ham naturligvis til en snak om sin flotte præstation, målene og tiden i klubben indtil videre: 

– Jeg er virkelig glad for resultatet, for det var en hård og svær kamp. Vi formåede at være super effektive på vores chancer, hvilket var nok til tre point. Det havde været nogle dumme point at smide, i forhold til de mål vi giver væk. 

– Så er jeg også super glad for at lave to mål. Det var lidt tiltrængt for mig. Det giver mig klart et selvtillidsboost. 

– Jeg vil rigtig gerne bidrage til holdet og hjælpe med mål og assist. Så det var virkelig skønt, at det skete i dag. Jeg er allermest tilfreds med, at vi bare fik de tre point. Det var det vigtigste. Men det er selvfølgelig fedt, at jeg havde gode ben i dag, hvilket jeg håber, jeg kan bygge videre på. 

Mål var der nok af i gårsdagens kamp, hele 7 af slagsen, men Victor Jensen var dog ikke vores eneste dobbelte målscorer i kampen. Kamaldeen Sulemana var nemlig også i hopla og kom på måltavlen for anden kamp i træk med sine to iskolde scoringer. Efter kampen roste vores cheftræner, Flemming Pedersen, begge spillere for deres offensive skarphed. Målene står da også skarpt i Viggos hukommelse: 

– Jeg kan huske, at jeg ved det første mål får en god bold fra Schjelderup, hvorefter jeg tager et touch forbi stopperen, som var tæt på mig. 

– Der havde jeg egentlig allerede planlagt, at den skulle over i det lange hjørne, for der plejer den at være svær for keeperen at tage. Heldigvis gik den også ind, hvilket var en rigtig god start på kampen. 

Ved det andet mål kombinerer Svensson og Schjelderup rigtig godt ude på kanten. Jeg falder så lidt tilbage i feltet, fordi jeg føler, at Daniel kan spille den skråt tilbage. Jeg får desværre ikke afsluttet så hårdt, men alligevel rimelig præcist, hvor jeg ville have den hen. Den ryger i kassen, og så ligger jeg bare og nyder jublen med de andre. 

Siden sin debut mod Brøndby IF har Victor Jensen spillet 11 kampe med tigeren på brystet. Her er det blevet til tre mål og lige så mange assist. Det er aldrig nemt for nye spillere at finde sig til rette i en ny klub, men det har det været for Viggo, hvis han skal se tilbage på sin lærerige tid i Farum. 

– Det har været super nemt at falde til. Det er en ung trup med nogle friske gutter, hvor jeg kendte et par stykker af i forvejen. Så jeg er blevet taget godt imod. Personligt har jeg også forsøgt at byde mig til, snakke med de andre og hjælpe holdet så godt som muligt. 

– Jeg er blevet klogere på mig selv både som menneske og fodboldspiller. Jeg lærer rigtig meget her, og det er jeg super glad for. Der har både været gode kampe og svære perioder, men det er også derfor, at jeg er her. Jeg er i klubben for at lære og blive mere moden i mit spil. 

– Jeg vil gerne udvikle mig endnu mere. Jeg skal bygge videre på mit spil, være stærkere i duellerne og selvfølgelig blive endnu mere afgørende for holdet, afslutter vores nummer 22.

Victor Jensen og resten af truppen kan se frem til endnu en svær udebanekamp, når vi på søndag skal en tur til Østerbro. Her venter FC København i et opgør, der bliver fløjtet i gang klokken 16.00.