Brian Sørensen: Vi må videre

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Slutspillet startede i dag i Gjensidige Kvindeliga, da vores kvindesenior var en tur i Thisted.

Desværre blev starten på slutspillet ikke som håbet, da FC Thy-Thisted Q trak det længste strå og sejrede med 1-0.

Igennem dele af kampen haltede vi en smule – specielt i vores omgang med bolden. På trods af det, så formåede vi alligevel at komme frem til et par chancer, men ifølge cheftræner, Brian Sørensen, så var i dag ikke vores dag.

– Det var ikke vores bedste kamp på nogen måde. Jeg synes egentlig, at vores fight og vilje var til stede i løbet af kampen, men vi havde bare virkelig svært ved at sætte tingene sammen. Det lignede i hvert fald ikke noget af det, som vi har trænet på de sidste par uger, siger Sørensen og fortsætter:

– På samme tid havde vi dog nogle chancer, så vi var også lidt uheldige i dag med ikke få et point med hjem.

– Vi lavede nogle personlige fejl igennem kampen, og her efter kampen har spillerne sagt, at de ikke følte sig trygge ude på banen. Men sådan er det nu bare i april-måned, så vi må komme videre og lære fra dagens kamp.

– Nu har vi 14 dage til at gøre klar til næste kamp, så vi skal tilbage på træningsbanen og lægge kræfterne i tingene, afslutter vores cheftræner.

Næste kamp for vores kvinder er lørdag den 17. april klokken 14.00, når Kolding Q kommer på besøg i Right to Dream Park.