Brian Sørensen stopper til sommer

Kategorier

Foto: Nicolas Cho Meier / Gonzales Foto

Fortuna Hjørring tager imod FC Nordsjælland på Nord Energi Arena.

FC Nordsjællands kvindehold skal have ny Cheftræner til næste sæson.

Brian Sørensen har været Cheftræner i FC Nordsjælland siden sommeren 2019 og stod derfor i spidsen for både oprykningen til landets bedste række, bronzemedaljerne i den første sæson og ikke mindst pokalsejren sidste sommer. Men efter denne sæson skal FCN have ny Cheftræner for kvindeholdet, da Brian Sørensen takker af i Nordsjælland.

Cheftræner Brian Sørensen:
– Jeg har været glad for at være i en klub, der vil pigerne så meget som FC Nordsjælland, og det er jeg stadig. Jeg kom til i sin tid for at støtte op om det, klubben vil med pige- og kvindefodbolden, og jeg er stolt over, hvor vi er nået til på den rejse, selv om den ikke er slut. Men familielivet skal også hænge sammen, og vi derhjemme har valgt at prioritere den del nu og her med et lille barn og en hverdag, der skal fungere bedre. Holdet og hele projektet er i gode hænder, og jeg er meget fortrøstningsfuld omkring FCN’s fremtid. Jeg er slet ikke i tvivl om, at klubben stadig vil tage skridt i den rigtige retning, når jeg takker af til sommer.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Brian har haft en stor andel i det løft vores nye kvindeafdeling har fået gennem de seneste sæsoner, siden vi startede det op i klubben. Han har bragt sin store erfaring og dedikation med sig hver eneste dag, og det skal vi takke ham for. Brian har ønsket at fortsætte sin karriere et andet sted til sommer af hensyn til familien, og det har vi naturligvis stor respekt og forståelse for. Vi glæder os over, at han gør sæsonen færdig, og vi ved, at han vil være dedikeret helt frem til den sidste dag i Nordsjælland.