Brian Sørensen om første sejr i slutspillet: En meget kontrollerende indsats

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Vores kvindesenior viste imponerende kontrol, da KoldingQ blev sendt hjem til Jylland med et 1-0 nederlag i bagagen.

Tidligere i dag vendte vores kvindesenior tilbage i Gjensidige Kvindeliga-slutspillet. Dagens modstander kom fra KoldingQ, og efter en imponerende flot kontrolleret kamp, kunne vi, på mål af Dajan Hashemi, tage alle tre point.

Efter kampen var cheftræner, Brian Sørensen, også meget tilfreds med det, han så fra holdet.

– Det var en rigtig fin kamp. Jeg synes, at vi var i rigtig god kontrol kampen igennem. Vi skaber også fint med chancer, så jeg synes godt, at vi kunne have scoret mere end det ene mål i dag, siger Sørensen og fortsætter: 

– Vi så også mange af de ting, som vi har arbejdet på til træning, så på den måde, var det også en rigtig god kamp for os. Mange af de spillere, som ikke spiller så meget normalt, kom også ind og viste fin figur, så alt i alt en rigtig god præstation fra alle i dag – og det var fedt at se.

– Vi kan se til træning, at vi rykker os hele tiden, og det synes jeg denne kamp understregede. Kolding har haft en fin sæson og slået flere tophold, så at vi går ud og kontrollerer en kamp mod det mandskab, viser, at vi er på rette vej. 

Koldingenserne havde igennem kampen svært ved at komme til de helt store chancer, og det grundede i en stærk arbejdsindsats fra spillerne.

– Vi har faktisk været lidt bekymret i vores 3-4-3 system for, at vi skulle knække over på midten, hvilket vi faktisk også gør en smule i en periode af anden halvleg. Så det har vi haft fokus på, og det så også fint ud i denne kamp – udover den ene periode. 

– At vi til sidst også kan gå ned med vores wingbacks og stadig kontrollere kampen, var godt at se, afslutter cheftræneren.

Næste kamp for vores kvindesenior er på onsdag, når vi tager turen Vestegnen, hvor Brøndby IF venter. Kampen fløjtes i gang klokken 17.30 og kan ses HER