BRIAN SØRENSEN INDEN BRØNDBY IF: VI SKAL VÆRE UTROLIG DISCIPLINERET

Kategorier

I morgen skal vores kvindesenior-hold endnu en gang i aktion, når vi skal en tur til Vestegnen. Her møder vi Brøndby IF, der ligesom os kommer med en sejr i bagagen. De seneste to kampe mod de blå-gule er begge endt med pointdeling, og cheftræner Brian Sørensen ser frem til lige så spændende opgør. 

I sidste runde af Gjensidige Kvindeliga slog vi hjemme i Right to Dream Park KoldingQ med 1-0 efter en imponerende kontrolleret holdindsats og et mål af Dajan Hashemi. Cheftræneren, Brian Sørensen, mener dog ikke, at kampbilledet bliver det samme mod Brøndby IF, der hev en 4-1-sejr hjem i egen hule mod Fortuna Hjørring.

– Det bliver ikke den samme kamp, som den vi lige har spillet på hjemmebane mod KoldingQ, hvor vi var i kontrol og kendte præmisserne. Det bliver en lidt anderledes opgør mod Brøndby, hvor vi ikke kan kontrollere kampen lige sådan.

– Det handler for os om ikke at give for mange chancer væk, som vi tidligere har haft tendens til. Vi skal være utrolig disciplineret, uden at vi går på kompromis med det, vi gerne vil. Vi vil jo gerne prøve at være aggressive i vores spillestil.

– Vi har spillet mod dem to gange, hvor det blev et uafgjort resultat i begge. Jeg tror, at det hold, der er smartest og mest organiseret defensivt, ender med at trække det længste strå. Selvfølgelig bliver det også afgjort af, hvem der er bedst på dagen

– Det er et Brøndby-hold, som spiller rigtig fint defensiv fodbold og er gode i organiseringerne. De har i rigtig mange år været kendetegnende som det bedst spillende hold, så vi skal virkelig være forberedte. De har lært meget af de kampe, de havde i Champions League, så vi skal være klar, afslutter Brian Sørensen.

Opgøret mod Brøndby IF sparkes i gang onsdag aften klokken 17.30, og du kan se kampen lige HER.