Brian Sørensen efter hårdt nederlag: Vi må se tingene igennem

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Det endte ikke i en sjov lørdag eftermiddag for vores kvindesenior, da de måtte se sig slået med 5-0 af et meget effektivt HB Køge-mandskab.

Ligesom i midtugekampen mod Brøndby IF, kom vi også i dag hurtigt bagud, da HB Køge allerede efter 12 minutter bragte sig foran med 1-0.

I korte momenter viste vores spillere det flotte spil, som de besidder, men i store dele af kampen hang tingene ikke helt sammen.

– Det er svært at sætte ord på præstationen lige nu. Jeg bliver nødt til at komme hjem og se kampen igennem, før jeg kan sige, hvad vi gjorde forkert i dag, fortæller cheftræner, Brian Sørensen, og fortsætter:

– Jeg synes ikke, at vi manglede vilje eller fight. Køge var også meget effektive på deres chancer og vi havde svært ved at komme til chancer selv. 

– Jeg synes egentlig, at vi er i overtal i mange af situationerne, så derfor står vi lidt tilbage med en mærkelig følelse. Vi viste i momenter, at vi sagtens kunne spille med, så selvfølgelig giver det lidt oprejsning. Men vi lukker stadig fem mål ind i dag, så vi må jo kigge det hele igennem igen og gøre det anderledes næste gang, afslutter vores cheftræner.

Vores mulighed for genoprejsning skal vi vente lidt tid på, da næste kamp i Gjensidige Kvindeliga-slutspillet først er den 5. maj. 

Her kommer Fortuna Hjørring på besøg i Right to Dream Park med kampstart klokken 16.00.