Yngste sejr i Superligaens historie

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Lasse Lagoni

Da vi i går slog AGF på udebane med 0-1, tog vi tre meget vigtige og forløsende point inden de resterende tre runder af 3F Superligaens grundspil.

Udover sejren i sig selv, kan vi også glæde os over, at vi skrev os ind i Superligaens historiebøger. Vores startopstilling havde en gennemsnitsalder på 20 år og 288 dage, hvilket er den 9. yngste startopstilling nogensinde i ligaens historie.

MEN da ingen af de otte yngre startopstillinger resulterede i tre point, blev start-11’eren i går altså den yngste til at vinde en fodboldkamp i Superligaens historie. Vores ældste mand på holdkortet var Ulrik Yttergård Jenssen på 24, mens Tochi Chukwuani var yngste mand fra start med sine 17 år.

Desuden er vi også meget stolte af, at vi undervejs i kampen havde 11 af vores akademispillere på banen. 6 fra akademiet i Danmark og 5 fra Right to Dream. Det drejer sig om Peter Vindahl, Oliver Villadsen, Jacob Steen Christensen, Tochi Chukwuani, Daniel Svensson, Magnus Kofod Andersen, Maxwell Woledzi, Ibrahim Sadiq, Kamaldeen Sulemana, Abu Francis og Isaac Atanga.