Victor, Kof, Pete & U21-landsholdet spiller anden gruppekamp i eftermiddag

Kategorier

foto: Gastón Szerman / Gonzales Foto

I torsdags sparkede Danmarks U21-herrelandsholdet gang i dette års EM-slutrunde med at besejre Frankrigs profilerede hold med 1-0.

Her startede Magnus Kofod Andersen inde og spillede næsten fuld tid, mens Peter Vindahl Jensen og Victor Jensen var at finde på bænken. Derudover var der også spilletid til både kaptajnen Victor Nelsson og vores gamle angriber Nikolai Baden Frederiksen.

I eftermiddag har de unge drenge muligheden for at følge op på deres flotte start, når Islands U21-drenge venter i den anden ud af tre gruppekampe. Der er kickoff klokken 15.00, og kampen sendes live på DR1.

Husk også at vores A-herrelandshold spiller VM-kvalifikationskamp i aften mod Moldova, hvor Mikkel Damsgaard, Andreas Skov Olsen og Mathias Jensen fortsat er at finde i truppen. Kampen starter klokken 18.00 på Kanal 5 og Discovery+

Held og lykke til begge hold!