Victor, Kof, Pete & U21-drengene starter EM-slutrunden i aften

Kategorier

Foto: DBU

Tilbage i oktober kvalificerede det danske U21-landshold sig til den fjerde U21 EM-slutrunde i streg. Undervejs i kvalifikationen har flere af vores Superliga-spillere været udtaget, og vi har også tre spillere med i den trup, der skal forsvare de rød-hvide farver i gruppespilskampene de kommende dage.

Der er derfor mulighed for at følge Victor Jensen, Peter Vindahl Jensen og Magnus Kofod Andersen, når Danmark i aften klokken 21.00 spiller første kamp mod Frankrig. Udover vores tre nuværende spillere er både Victor Nelsson og Nikolai Baden Frederiksen også at finde i U21-truppen. Opgøret bliver vist på DR2 med optakt fra klokken 20:50.

De to øvrige gruppespilskampe skal spilles på søndag og onsdag i næste uge mod henholdsvis Island og Rusland. Dette års slutrunde bliver afviklet i et nyt format, hvorfor Danmarks eventuelle slutspilskampe først skal spilles i starten af juni, hvis altså man evner at avancere sig fra gruppen.

Desuden er det også værd at huske på, at Danmarks A-landshold spiller VM-kvalifikationskamp i aften klokken 18.00 på udebane mod Israel. I truppen finder man tre gamle kendinge, som vi også skal huske at heppe på: Andreas Skov Olsen, Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard.

Held og lykke til drengene i aften!