Ugens Kvindenyt: Udtrykket skal tilbage

Kategorier

Foto: Nicolas Cho Meier

FC Thy-Thisted Q tager imod FC Nordsjælland i pokalturneringens kvartfinale.

På søndag vender Gjensidige Kvindeliga tilbage, når vores Kvindesenior tager turen til Køge, hvor HB Køge er værter.

I sidste weekend måtte vi desværre lide et nederlag i pokalturneringen på 3-2 til FC Thy-Thisted Q.

Efter kampen var cheftræner, Brian Sørensen, ikke tilfreds med specielt boldomgangen, og derfor er der også fokus på netop dette i denne uge.

– Det var svært for os, at få boldomgangen rigtigt i gang, da banen i Thisted ikke var nem at spille på. Før kampen, vidste vi, at vi ville komme til at skulle sætte tonen for spillet på banen, men det lykkedes vi ikke godt med, siger Sørensen og fortsætter…

– Jeg synes, at vores positioneringer og relationerne var fine, men Thy-Thisted havde nemt ved at lukke os ned, da vi ikke var effektive med bolden og manglede det sidste i vores beslutninger.

– Så vi har selvfølgelig kigget på, hvad vi skal gøre, hvis vi ender i noget lignende i fremtiden, så vi er bedre forberedt på det.

Før søndagens kamp er Sørensen håbefuld, da han er sikker på, at udtrykket i holdet kommer til at se bedre ud.

– Vi kommer til at kigge på, hvad vi lærte fra Thisted-kampen. Selvom vores positioneringer var fine, så er der altid mulighed for at udvikle på disse. Udover det, så er vi også tilbage på vant underlag på kunstgræs, så jeg er sikker på, at vores omgang med bolden kommer til at se bedre ud i den kamp.

– Vi skal have fart i bolden og formå at styre kampen på vores præmisser.

– Vi skal sørge for, at vi er bedre afklaret i vores defensiv, end vi var i sidste weekend. Det haltede vi noget med der.

– På samme tid skal vi være mere kyniske på vores chancer. Vi havde faktisk nogle fine muligheder imod Thy-Thisted, men den sidste skarphed manglede i mange af situationerne.

– Forhåbentlig kommer vi også til flere halve chancer, da vi bedre kan komme til at styre tingene. Men så er det jo igen op til os at udnytte disse, afslutter cheftræneren.

Søndagens topopgør i Gjensidige Kvindeliga fløjtes i gang klokken 16.00 på Capelli Sport Stadion i Køge. På grund af de gældende retningslinjer vil det ikke være muligt at overvære kampen på stadion.