SHOPPEN ER ÅBEN: KOM OG FEJR TOP-6

Kategorier

foto: fcn.dk

Vi gjorde det igen!

Endnu en gang kæmpede vi os med i top-6, hvor vi igen skal måle os med landets bedste fodboldhold. Det fejrer vi i FCN Experience – selvfølgelig med de forbehold og restriktioner vi fortsat må tage i denne tid.

I shoppen har vi samlet et par gode tilbud, som er mesterskabsspillet værdig.

Du har nu muligheden for at få et gratis tryk med både spillernavn og nummer, hvis du køber vores hjemme- eller udebanetrøje, som i forvejen er sat ned med 50%. Dette gælder ikke personligt tryk. Tilbuddet gælder i denne uge og så længe lager haves.

Så tag en tur ned i shoppen og fejr top-6 med os! Skaf dig en spillertrøje, så du er klar til, når mesterskabsspillet starter!

Åbningstiderne for FCN Experience er som følgende:

Mandag: 16.30 – 19.00

Torsdag: 16.30 – 19.00

Lørdag: 10.00 – 13.00

Vi ses dernede!