R1+O: Den store eSuperliga-optakt

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Dagen er kommet. Fra i dag og de næste otte uger frem løber eSuperligaen af stablen. I den anledning har vi taget en snak med vores fire eSuperliga spillere om forventninger, forberedelser og alt der i mellem. Velkommen til den store eSuperliga-optakt.

Hvordan har dine forberedelser forløbet? Har du haft nogle specifikke fokuspunkter, og i givet fald, hvilke?

’Cruise’: Eftersom jeg aldrig har spillet en kamp i eSuperligaen før, har jeg haft stor fokus på at sætte mig ind i hele udebane/hjemmebane-aspektet. Altså hvordan man skal reagere i diverse situationer. Spillemæssigt har der været fokus på offensiven, da det er der, hvor jeg står svagest lige nu.

’JoeFromDenmark’: Jeg har spillet en masse venskabskampe mod andre pro-spillere, og der er blevet arbejdet på en masse ting, som kan bruges både offensivt og defensivt. Her med ekstra fokus på det defensive aspekt.

’JG3520’: Vi har her de seneste uger fået spillet en masse træningskampe både mod hinanden og mod andre. Fokuspunktet har været at få den her feeling af kompetitivt FIFA igen, hvilket der ikke har været det store af fra min side de sidste par uger.

– ’Niller’: Mine forberedelser har været at spille mange community cups og træningskampe mod andre pros. Jeg har ikke haft nogen specifikke fokuspunkter, det har mere været generelt. Jeg har hele tiden forsøgt at optimere mit spil.

Hvad forventer du af holdet som helhed den kommende sæson?

’Cruise’: Jeg forventer, at vi går ud og spiller op mod alle. Jeg tror virkelig, at vi kan gå langt i år. Forventningen er som minimum playoffs, men forhåbentlig også finals!

’JoeFromDenmark’: Jeg forventer, at vi ender mindst i top-8. Vi skal ikke kæmpe for en 12. plads, vi skal ligge højere end det, så man kan komme ind til playoffs med momentum. Lige pt. synes jeg også, at vi er et hold, som skal ende i den øverste halvdel af tabellen. Vi hører ikke til nede i bunden.

’JG3520’: Jeg synes, at vores trup til denne her sæson ser utrolig stærk ud, og jeg føler, at vi har fået sammensat en stærk og sammentømret trup, som virkelig kan overraske positivt. Jeg tror, vi har en stor chance for at komme med til finals i år, hvilket er målet igen, ligesom det var i den forgående sæson.

’Niller’: Mine forventninger til holdet er, vi at kommer til finals.

Hvad er dine forventninger til dig selv frem mod den kommende sæson?

‘Cruise’: Min forventning er at stemple godt ind i ligaen, og få spillet nogle gode kampe, så vi kan få en masse point med hjem til Farum.

’JoeFromDenmark’: Jeg forventer, at jeg får en god sæson, og at jeg kan bidrage med mit bedste i forhold til at spille holdet til playoffs og eventuelt finals. Jeg synes, jeg spiller godt, og jeg har også haft nogle rigtig gode forberedelser.

’JG3520’: Jeg håber, jeg kan hjælpe holdet så meget som muligt. Om det er som coach eller spiller, betyder ikke det store. Jeg vil bare prøve at gøre mit for at hjælpe holdet på vej mod succes.

’Niller’: Jeg forventer, at jeg selv leverer solide resultater gennem hele sæsonen, og generelt være mere konsistent i mit spil end sidste sæson.

Hvad tænker du om den første del af kampprogrammet, som er blevet præsenteret?

’Cruise’: Det er klart en start med hård modstand, men vi kan forhåbentlig gå ud og hive nogle point hjem. Det er vigtigt, vi får en god start, så vi ikke skal ud og indhente lige så meget, som drengene skulle sidste sæson.

’JoeFromDenmark’: Jeg tænker at vi har fået tildelt en lidt hård start, men ikke en start hvor jeg tænker, at der ikke er muligheder for os. Som jeg tidligere har pointeret, så føler jeg også, at vi står rigtig godt lige pt. i truppen. Alt er overkommeligt.

’JG3520’: Ud fra første øjekast ligner det jo et svært program, men jeg tror sagtens, at vi kan hive et par sejre hjem. Jeg føler vi kommer med en masse momentum fra sidste sæson, og samtidig føler jeg også, at vi alle 4 lige nu spiller noget af det bedste FIFA, som vi har spillet længe. Jeg tror sagtens, at vi kan hive en kanin eller to op af hatten her i starten af sæsonen

‘Niller’: Vores 3 første kampe er mod 3 hold fra top-4 i grundspillet sidste sæson. Det bliver hårdt fra start af, men det har jeg det egentlig fint med.

eSuperliga-drengene møder AaB i aften klokken 18.15. Du kan se kampen på Viaplay eller TV3 Max.

Vamos!