Maxwell efter første Superliga-scoring: Dedikerer målet til min mor

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Jublen var ikke til at tage fejl af, da Maxwell i går scorede sit allerførste mål for os i 3F Superligaen. Under spillertrøjen viste han et billede af sin mor med skriften “My hero”. Selvom vi måtte nøjes med et uafgjort resultat mod AaB i går, var forsvarsspilleren glad for sin scoring og kåringen som kampens spiller. 

Det var en hæsblæsende start på kampen, vi fik i gårsdagens opgør mod AaB hjemme i Right to Dream Park. Allerede efter fem minutters spilletid blev målkontoen åbnet, da Tochi Chukwuani bragte os i front på et godt forarbejde af Kamaldeen. Kort tid efter vendte aalborgenserne tilbage med en scoring af Tim Prica. Stillingskrigen varede indtil det 67. minut, hvor Maxwell ‘Max’ Woledzi havde sneget sig med i gæsternes målfelt i forbindelse med et hjørnespark.

– Da jeg så Jaxes hjørnespark, kunne jeg se, at den havde retning mod mig. Heldigvis fik jeg sat hovedet på den, og det endte med et mål. Det var en rigtig god følelse. 

– Det er mit første officielle mål for klubben. For at være ærlig betyder det rigtig meget for mig. Som forsvarsspiller er det altid positivt at score et mål. 

– Selvfølgelig er det godt at kunne forsvare, men at score et mål var fantastisk. Jeg har altid trænet en hel del på mine hovedstød både defensivt og offensivt – især ved standardsituationer, siger Max.

Cheftræner Flemming Pedersen så allerede Max’ styrke i luftspillet, da han scorede i en træningskamp mod Hvidovre IF for et par år siden. I går kunne vores defensivspiller så for allerførste gang i 3F Superligaen se sit navn på den store måltavle.  Den flotte hovedstødsscoring brugte vores nummer 36 til at sende en hilsen til sin mor.

– Jeg jublede og viste et billede af min mor med skriften “My hero”. Jeg vil gerne dedikere målet til min mor, fordi jeg elsker hende. 

– Den t-shirt har jeg altid på under min normale spillertrøje, så det var virkelige fedt at kunne vise den frem. Jeg er sikker på, at hun er meget stolt af mig. Jeg vil bare gerne gøre hende glad. 

– Jeg tænker tilbage på de gange, jeg har siddet på tribunen og set mine holdkammerater spille. Jeg så dem blive kåret til Man of the Match og score mål, og nu var det mig, som stod dernede. Det var helt vildt, siger gårsdagens målscorer. 

Desværre blev det ikke til tre point for Max og resten af holdet. For blot 10 minutter senere udlignede de boljsestribede til slutreslutatet 2-2. Et ærgerligt resultat ifølge forsvarsspilleren, der mener, at vi gik for langt ned i tempo efter føringsmålet.

– Vi er meget skuffede over resultatet, fordi vi kæmpede hårdt for at vinde. 2-2 var ikke tilfredsstillende, men vi må forsøge at fortsætte og fokusere på det positive. 

– Da jeg scorede vores andet mål, troede jeg, at det var det sidste i kampen, men alligevel endte den uafgjort. Vi sad jo på kampen.

– Det er vigtigt i forhold til vores mentalitet, at vi hele tiden jagter en scoring. Vi gik måske lidt ned i tempo. Selvom vi kommer foran, skal vi blive ved med at presse, siger kampens spiller. 

I næste runde af 3F Superligaen står den på en svær midtugekamp, når vi skal en tur til Aarhus. Her jagter vi en tiltrængt sejr mod de hvidblusede fra AGF. Der er kickoff klokken 18.00, og kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.