Kurland om misbrugt mulighed: Vi lukkede dem tilbage i kampen

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Vores U19-drenge havde en svær dag på kontoret, da de tidligere i dag spillede 2-2 med gæsterne fra Vejle Boldklub.

Drengene var i dag tilbage i Right to Dream Park efter en lang pause uden ligakampe på hjemmebane. Men på trods af en 2-0 føring med kun et kvarter tilbage af kampen, så lykkedes det ikke holdet at snuppe alle tre point.

Det var derfor ikke overraskende, at cheftræner, Kasper Kurland, var noget skuffet efter dagens kamp.

– Jeg synes egentlig, at vi startede ok og fik kontrol på kampen. Men vores chancer i første halvleg var få, hvis der overhovedet var nogle, siger Kurland og fortsætter:

– Vi fik rettet op på mange ting i pausen, og det så meget bedre ud i anden halvleg. Vi fik skabt en masse chancer og scorede to fine mål.

– Og så på tre minutter lukker vi dem fuldstændig tilbage i kampen. Og derfra var det en meget lige kamp, som kunne være faldet begge veje.

– Vi havde chancer til at lave det tredje mål, men i dag var vi bare ikke dygtige nok til at udnytte dem. Det er vi selvfølgelig meget ærgerlige over, da vi følte, at mulighederne for at tage alle tre point, når man fører 2-0 med 15 minutter tilbage af kampen, var rimelig store. Så det er skuffende, at vi ikke får lukket kampen.

– Men cadeau til Vejle for at blive ved med at kæmpe, afslutter Kurland. 

Dagens mål blev scoret af Andreas Garly og Lasso Coulibaly.

Næste opgør i ligaen er mandag den 5. april, når en svær udekamp mod AGF venter. Der er kampstart klokken 14.00, og du vil kunne følge kampen på vores Twitter-kanal.