IWD2021: FCN hylder Nordsjællands lokale heltinder

Kategorier

Foto: fcn.dk

I morgen siger kalenderen 8. marts, og det betyder International Women’s Day. En kampdag, FC Nordsjælland har tradition for at markere. Det gør klubben også denne weekend, hvor vores Superliga- og Kvindeliga-hold hylder de lokale og regionale kvinder, der hver dag gør en forskel.

I dag spiller klubbens to seniorhold vigtige opgør mod henholdsvis HB Køge og AC Horsens. Spillerne går endnu engang sammen om at bære navne på kvindelige rollemodeller på ryggen af deres spillertrøjer, som de har gjort de sidste to år.

Men i år hyldes en række andre rollemodeller end tidligere. FCN hylder hverdagens heltinder fra Furesø og Nordsjælland. De kvinder, som hver dag på forskellig vis gør en indsats for lokalmiljøet og dets borgere på den ene eller anden måde. Nogle arbejder i sundhedssektoren, nogle gør en forskel for børn og unge, mens andre laver noget helt tredje eller fjerde for andre.

Kvinderne er blevet nomineret gennem FC Nordsjællands netværk, hvor forskellige parter har indstillet de valgte rollemodeller fra regionen.

Trine Hesselund Hopp Møller, commercial CO-CEO hos FCN, er stolt over, at klubben kan være med til at kaste lys over nogle af de kvinder, der yder en særlig indsats i lokalområdet:

– ​​COVID har åbnet vores øjne endnu mere for, hvor meget et samfund, inklusive vores eget, afhænger af de mennesker, der altid sætter andre menneskers behov foran deres egne. Derfor hylder vi til dette års International Women’s Day nogle af de inspirerende kvinder i vores region, som generelt skaber værdi og gør en forskel. Det er altid vigtigt for alle os omkring dem, men under Covid er deres indsats endnu mere essentiel.

– De er alle lokale eller regionale kvinder. Nogle af dem er professionelle, såsom sygeplejersker, læger, lærere, som på den ene eller anden måde er kendt for at gå den ekstra mil for dem, der har brug for det. Andre er frivillige fra forskellige organisationer med særligt fokus på især integration, sport, inklusion og støtte til børn, der har brug for lidt ekstra hjælp til at finde deres vej.

– De har alle det til fælles, at de er bemærkelsesværdige rollemodeller, som vi alle ofte tager for givet. Kampagnen her er vores forsøg på at lade vores omgivelser vide, hvem de kvinder er og give dem en velfortjent hyldest. Selvom man måske ikke genkender alle navnene på trøjerne, som man gjorde de sidste år, er der for os ikke nogen tvivl om, at vores Superliga- og Kvindeliga-spillere i dag hylder en række sande helte.

De to kampe
Klokken 16.00 spiller Kvindeliga-holdet deres første kamp i forårssæsonen efter mere end fire måneders pause. Denne kamp kan ses på MyCujoo.

Klokken 18.00 skal Superligadrengene i aktion i endnu en afgørende kamp. Det er mod AC Horsens, og opgøret kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

De lokale heltinder som bliver hyldet på trøjerne:

Superliga

#1 Peter Vindahl-Jensen: Mette Valentiner – M. VALENTINER
Mette Valentiner arbejder på Børne- & Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital som afdelingssygeplejerske. Under Corona-krisen har der været en ualmindelig belastning på hospitaler landet over. Derfor er Mette en sand rollemodel, som sammen med sin kolleger har ydet en ekstraordinær indsats. 

#30 Martin Vantruba: Mette Prip – M. PRIP
Mette Prip er områdeleder i Altiden Furesø. Altiden er en hjemmepleje, der tilbyder pleje, omsorg og støtte. Alt fra plejehjem, genoptræning, dagcentre, bosteder for voksne med handicap samt botilbud, opholdssteder og netværk for børn og unge i lokalområdet. 

#31 Andreas Gülstorff: Gitte Sort – G. SORT
Gitte Sort er tidligere leder på Furesøgård, der er en fritidsklub i Farum Øst. Gitte er en venlig og omsorgsfuld skikkelse, som alle børn og forældre, der har kendskab til Furesøgård, kender. Med hendes mangeårige indsats i fritidsklubben er hun i den grad en af Farums lokale helte.

#2 Mads Døhr Thychosen: Malene Graff – M. GRAFF
Malene Graff er leder hos Fontænehuset Furesø i Værløse. Fontænehuset Furesø er et socialt arbejdsfællesskab for mennesker, der af forskellige årsager er udenfor arbejdsmarkedet. Fælles for dem alle er en psykisk sårbarhed. 

#3 Ulrik Yttergård Jenssen: Katja Halladin – K. HALLADIN
Katja Halladin er demenssygeplejerske og coach på plejehjemmet Lillevang i Farum. Hun arbejder som SOSU-hjælper, og har både hjulpet personale og patienter gennem hårde tider. Også under pandemiens nedlukning af landet.

#4 Kian Hansen: Vibeke Lundsteen – V. LUNDSTEEN
Vibeke er en af vores egne skjulte heltinder. ‘Vibs’ er salgssekretær og koordinator på vores kontor i Farum, og er en af de mange ildsjæle, som gør en særlig forskel hos FC Nordsjælland. Hun er en moderskikkelse for mange yngre kolleger, og selvom hun selv har mange arbejdsopgaver, sørger hun altid for, at alting spiller på kontoret.

#6 Jacob Steen Christensen: Debbie Hamilton – D. HAMILTON
Debbie Hamilton er til daglig viceinspektør for 5-7. klasse på Marie Kruse Skole, hvor hun har arbejdet i mange år. Grundet sin fight, omsorg for andre og store arbejde, selv når skolen har været lukket ned, fortjener Debbie at blive hyldet. En person, som alle nuværende og tidligere elever har mange gode minder med.

#8 Magnus Kofod Andersen: Tanja Karsten – TANJA K.
Tanja er ansvarlig for sociale aktiviteter i flygtningecenter Sandholm. Hun har forbundet frivillige klubber og organisationer med flygtningecentret for at hjælpe flygtninge til at deltage og være aktive i sport. Derudover har hun sørget for at flere unge drenge og piger, har fået muligheden for at se FCN’s fodboldkampe i Farum. 

#10 Kamaldeen Sulemana: Anja Toft Enderslev – A. ENDERSLEV
Anja Toft Enderslev er daglig leder hos Børnehuset SIV i Farum. Børnehuset Siv er en institution for børn med nedsat immunforsvar og deres familier. Husets børn har det til fælles, at de må leve et børneliv isoleret fra menneskemængder, herunder almindelige daginstitutioner. Isolationen har konsekvenser for barnet på både kort og lang sigt, men det påvirker også forældre og søskende. I Børnehuset SIV finder familier et tiltrængt fællesskab.

#12 Isaac Atanga: Aracely Jimenez – A. JIMENEZ
Aracely Jimenez er Head of DRM and Education hos PlanBørnefonden. Hun har været meget involveret i at støtte de projekter, der styrker og inkluderer kvinder og piger i forskellige samfund i Danmark. Gennem PlanBørnefonden har hun også udviklet sociale projekter, der involverer piger i Afrika.

#14 Mohammed Diomande: Marina Bothmann – M. BOTHMANN
Marina Bothmann er en af FCN’s egne superheltinder. Marina er “plejemor” for alle de spillere, der bor på klubbens kollegie. En vellidt og kærlig kvinde, som gør en dyd ud af at hjælpe. Marina er uundværlig, fordi hun hjælper unge spillere på plads i deres nye tilværelse i Farum, hvilket har været ekstra vigtigt i Corona-tiden.

#17 Simon Adingra: Lene Steensen – L. STEENSEN
Lene Steensen har i mange år været frisør i Farum, hvor hun har drevet Cut’n Style på Farum Hovedgade. I disse hårde tider fortjener Lene Steensen en hyldest for de mange års arbejde, hvor især hendes positive energi altid har været bemærkelsesværdig for de lokale borgere. Et lyspunkt for sine omgivelser.

#19 Oliver Tølbøll: Annie Gøde – A. GØDE
Annie Gøde er FCN-ambassadør og var en fast skikkelse på lægterne til kampdage, da det var muligt med tilskuere. Hun er en aktiv del af vores netværk, er vellidt og velkendt i Farum som et samlingspunkt og er altid smilende, hjælpsom og imødekommende. 

#20 Andreas Bredahl: Birgitte Scheldt – B. SCHELDT
Birgitte Scheldt har været sygeplejerske på Værløse Lægehus i snart 25 år. Hendes mangeårige indsats er bemærkelsesværdig og har gjort en kæmpe forskel for de lokale borgere, som hun passer på gennem sit arbejde.

#21 Emeka Nnamani: Ann Christina Oliveira – A. OLIVEIRA
Fodboldtræner hos Hareskov IF’s U13/U14 pigehold. En super-engageret og dynamisk børnetræner, der udviser et kæmpe drive med sit smitsomme humør. Via onlinetræning er det lykkes hende at holde pigerne på holdet til ilden under Corona-nedlukningen. Ann er indbegrebet af en ildsjæl, som Hareskov IF værdsætter højt.

#22 Victor Jensen: Soma Mayel – S. MAYEL
Soma Mayel er aktivist og fuldmægtig i Udlændingestyrelsen bosiddende i Fredensborg Kommune. Hun har været meget aktiv i at styrke og være ungdommens stemme i Danmark, og er involveret i mange sociale aktiviteter med fokus på inklusion af unge. Under Covid-nedlukningen startede hun onlinemøder for at skabe et sikkert rum, hvor unge mennesker kan dele erfaringer og råd med hinanden.

#23 Oliver Villadsen: Dorthe Haugaard – D. HAUGAARD
Dorthe Haugaard er en skolelærer, der har gjort en kæmpe forskel for adskillige børn og unge i lokalområdet. Efter 19 års arbejde på Søndersøskolen i Værløse arbejder hun nu på Ravnholm Skole, hvor hun primært arbejder med tosprogede. Hun brænder for at hjælpe og vejlede unge med alt fra skolegang til hverdagsudfordringer, og holder kontakten med både nuværende og tidligere elever.

#24 Jonathan Amon: Sandra Ross – S. ROSS
Sandra Ross er en lokal selvstændig massør og en af hverdagens helte, som har hjulpet de lokale borgere i mange år. Hun møder altid sine kunder og gæster med et stort smil og positiv energi. Særligt i disse hårde tider, hvor pandemien har lukket mange erhverv, fortjener selvstændige erhvervsdrivende som Sandra en hyldest.

#25 Ivan Mesik: Camilla Kairies – C. KAIRIES
Camilla Kairies er børnefodboldtræner i Ålholm IF i Hillerød, men har også været med til at starte FC Prostata – et fodboldhold for prostatakræftramte mænd, hvor spillerne er mellem 50-86 år, der startede som et studie hos DBU for at finde ud af, hvordan fodbolden kan øge livskvalitet. Projektet blev en stor succes og er nu landsdækkende, men Camilla er stadig den eneste kvindelige træner.

#27 Daniel Svensson: Rikke Ærenlund – R. ÆRENLUND
Rikke har siden 2012 frivillig formand for Frivillignet Helsingør, som er en del af Dansk Flygtningehjælp. Brænder for at gøre en forskel for at flygtninge kan få et trygt liv. Rikke og familien har i 10 år været netværksfamilie for en ung afghaner, der kom hertil alene uden familie. I arbejdslivet er hun mentor for flygtninge og indvandrere i Helsingør kommune og er medlem af Integrationsrådet i Helsingør.

#28 Johan Djoruou: Grith Kemnitz – G. KEMNITZ
Grith Kemnitz er en lokal Farum-borger, der til dagligt er universitetslærer på CPH Business, som FCN også samarbejder tæt sammen med. Hun er en dedikeret kvinde, som blandt andet leder interne projekter. Derudover har hun været en stor hjælp for flere af klubbens ansatte, som hun har undervist på CPH Business.

#29 Joachim Rothmann: Lotte Lundberg – L. LUNDBERG
Initiativtager til “Gå For Børn” i Furesø. En velgørenhedsmarch, hvor overskuddet fra salg af t-shirts, caps, plakater og diplomer går til Børns Vilkår og BørneTelefonen, der er en telefonlinje for børn til rådgivning eller trøst. Noget der hjalp Lottes egen søn, da hans forældre gik gennem en skilsmisse. 

#32 Andreas Schjelderup: Bente Olsson – B. OLSSON
Bente Olsson har siden 1998 været UU-vejleder i Farum på Bybækskolen/Lyngholmskolen og Søndersøskolen i Værløse og været i ungevejledning i op til 25 år. Bente har gennem årene blandt andet vejledt Caroline Wozniacki og Marcus Ingvartsen fra Lyngholmskolen.

#34 Martin Frese: Lotte Vesterli – L. VESTERLI
Lotte Vesterli er en lektor og ergoterapeut fra Værløse, der hjælper mennesker med alvorlige lidelser som emotionelle traumer, angst, kronisk stress, depression og posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Hendes mål i livet er at hjælpe andre med at frigøre sig fra deres fortid og have glade, succesrige og meningsfyldte liv.

#35 Lucas Lykkegaard: Louise Hedelund Jørgensen – L. JØRGENSEN
Louise Hedelund Jørgensen startede Facebook-siden “Hjælp Furesø” under den første nedlukning af landet. Et sted for samfundet at mødes, bede om og modtage hjælp. Siden er også en platform til at fremme vores små lokale virksomheder, inspirere hinanden og vedligeholde den gode lokalånd.

#36 Maxwell Woledzi: Christina Passarge – C. PASSARGE
Christina Passarge er gift med Superliga-cheftræner Flemming Pedersen, og er blevet specifikt nomineret af FCN’s forsvarsspiller Maxwell Woledzi. Grundet datterens sygdom har familien været nødsaget til at være adskilt under hele pandemien grundet smitterisiko. Flemming har boet på hotel i et år, mens Christina er isoleret i hjemmet.

#37 Ibrahim Sadiq: Jeanette Thomsen – J. THOMSEN
Jeanette Thomsen har arbejdet i mere end 20 år i Furesø Kommune, og er FCN’s kontaktperson hos kommunen. En daglig samarbejdspartner, der altid er til stede i Right to Dream Park på kampdage. Desuden er hun bidt af en gal fodbold, er uddannet fodbolddommer og har børn, der er store FCN-fans. En ægte ildsjæl, et rigtig godt menneske, og en vigtig del af dagligdagen i klubben.

#41 Abu Francis: Mehr Afza Popal – M. POPAL
Mehr Afza Popal er en lokal Farum-borger med afghanske rødder, der har arbejdet som nattevagt i mange år på plejehjemmet Plejecenter Lillevang i Farum. Mehr Afza Popal stræber efter at gøre en forskel for samfundet, hvor især de ældre fylder en stor del af hendes hjerte og liv. Hun giver den altid en skalle for, at de ældre kan være i trygge rammer også på de tider af døgnet, hvor andre ligger og sover.

#42 Oliver Antman: Manilla Ghafuri – M. GHAFURI
Manilla Ghafuri er et navn, der er gået igen flere gange i nomineringerne. Hun er en ung lokal kvinde, der er et forbillede for mange i Farum. Hun har altid stået fast ved sin identitet og kæmper for dem, som ikke altid har en stemme. Til hverdag er hun formand for RAPOLITICS, holder oplæg, underviser og arbejder i en pigeklub på Nørrebro. Manilla brænder for at arbejde med unge og drømmer en dag om at blive gymnasielærer.

#45 Tochi Chukwuani: Sibel Kücükkaraca Polat – K. POLAT
Sibel arbejder for SSP i Furesø Kommune, der er et samarbejde mellem skoler, sociale myndigheder og politi. Hun arbejder med unge kvinder og piger med forskellige etniciteter, der er bosat i kommunen. Hun har organiseret et værested for pigerne i Farum Midtpunkt, hvor der er fokus på lektiehjælp og sociale snakke.

Kvindeliga

#1 Adelaide Gay: Caroline Lanner – C. LANNER
Caroline Lanner driver caféen i vores kulturhus her i Farum. Hun har gjort en enorm forskel og har næsten formået at etablere et moderne ”forsamlingshus” med fantastisk enkel mad, spil, musik, fælles spisestue, madlavningsdag med både danske og indvandrermødre for at skabe forståelse og venskaber.

#16 Anna Kaas: Michelle Willems – M. WILLEMS
Michelle er leder hos Altiden Furesø. Altiden er en hjemmepleje, der tilbyder pleje, omsorg og støtte. Alt fra plejehjem, genoptræning, dagcentre, bosteder for voksne med handicap samt botilbud, opholdssteder og netværk for børn og unge i lokalområdet. Desuden er Michelle datter til Marianne Willems, holdleder og frivillig i FCN, der også bliver hyldet i dag. 

#25 Christa Jensen: Pia Lind – P. LIND
Pia Lind er skolelærer og frivillig i Hillerød og arbejder dedikeret med at hjælpe studerende, der har brug for ekstra hjælp til lektier eller har brug for en mentor eller nogen at lytte til. Hun investerer en masse tid i at hjælpe og vejlede unge mennesker i Hillerød, som hun har gjort en stor forskel for.

#27 Maria Hansen: Ditte Becker – D. BECKER
Ditte Becker Larsen har i over tyve år været en del af Stenløse Boldklub. Hun er både spiller, træner, bestyrelsesmedlem og ungdomsformand, hvilket siger det hele. Hun er en af de ægte ildsjæle, som er uvurderlig for alle fodboldklubber og organisationer.

#3 Amalie Littau: Marianne Rosenvold – M. ROSENVOLD
Marianne er formand for den lokale afdeling af DH (Dansk Handicap) i Furesø, der sikrer støtte til handicappede, som har brug for vejledning og hjælp i deres dialog med kommunen. Marianne er ikke kun formand for DH, men er også en engageret og vellidt Furesø-borger.

#4 Laura Lillholm Petersen: Karin Sørensen – K. SØRENSEN
Karin har mere eller mindre igennem hele livet været en synlig del af Melby-Liseleje Idrætsforening. Hun har altid været klar, når der skulle ydes nogle timer for MLI – uanset om det handler om idræt, frivilligt arbejde eller en indsats i klubhuset. En uvurderlig del af foreningen, som alle medlemmer nyder godt af.

 #5 Ashley Riefner: Maja Pollas – M- POLLAS
Maja Pollas er en af de unge mennesker, der har sat andres behov over sine egne i disse tider, hvor pandemien har påvirket vores hverdag. Maja er nemlig poder i Hillerød, hvor hun på testcenteret knokler for at hjælpe de lokale borgere.

#7 Ásla Johannesen: Kirsten Holm – K. HOLM
Kirsten Holm er overlæge på Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital. Pandemiens smitteudbrud har medført et ualmindelig tryk på landets hospitaler – også på Nordsjællands Hospital. Derfor fortjener Kirsten, hendes kolleger og resten af den danske sundhedssektor en hyldest. 

#8 Lærke Tingleff Søndergaard: Sofia Karlsson – S. KARLSSON
Sofia Karlsson er søster til Anna Karlsson fra vores Kvindeliga-trup og er en af de unge mennesker, der har sat andres behov over sine egne i disse tider, hvor pandemien har påvirket vores hverdage. Sofia er nemlig poder i Hillerød, hvor hun på testcenteret knokler for at hjælpe de lokale borgere.

#9 Catrine Gryholt: Birgit Ritter – B. RITTER
Birgit Ritter er formand for Furesø Erhvervsforening, der sætter det lokale erhvervsliv i højsædet. Furesø Erhvervsforening tager aktivt medansvar for kommunens udvikling og stræber på en positiv udvikling af et attraktivt og dynamisk erhvervsliv, hvilket er en afgørende del af vores lokalmiljø. 

#10 Camilla Kur Larsen – Khalida Popal – KHALIDA P.
Khalida Popal er stifter af Girl Power Organisation og Commercial Coordinator i FC Nordsjællands kvindeafdeling. Hun voksede op i et mandsdomineret Afghanistan, hvor det ikke var acceptabelt for kvinder at dyrke sport. Khalida var med til at stifte en kvindelig afghansk fodboldrække samt landets første kvindelige fodboldlandshold.

#11 Florentina Olar: Anny Kjeldsen – A. KJELDSEN
Anny er til daglig aktivitetsleder for Røde Kors i Furesø. Her står Anny for at lære kvinder at cykle med formålet at skabe frihed og uafhængighed for dem. Annys indsats har gjort, at flere kvinder nu er kommet i job, og er blevet selvforsørgende.

#12 Tiia Peltonen: Sofie Møller – S. MØLLER
Sofie Møller er til daglig lærer på Birkerød Gymnasium, der ligesom landets andre skoler har været lukket mere eller mindre ned siden marts. Sofie sætter altid sin elevers velvære i første række og lader ikke den manglende fysiske tilstedeværelse stå i vejen for hverken læring eller velvære. Derfor fortjener Sofie at blive hyldet.

#13 Jessica Davis: Liv Andersen – L. ANDERSEN
Liv Andersen er et af de unge mennesker, der har sat andres behov over sine egne i disse tider, hvor pandemien har påvirket vores hverdag. Liv er nemlig poder i Hillerød, hvor hun på testcenteret knokler for at hjælpe de lokale borgere.

#14 Amalie Vangsgaard: Kim Felecia – K. FELECIA
Kim Felicia er en bæredygtig modedesigner, lærer og mentor fra Espergærde. Hun er stifter af The Slow Fashion Movement Denmark, hvis formål er at påvirke og inspirere verden i en ansvarlig og bæredygtig retning. Hun stræber efter en hensynsfuld modeindustri, hvor der bliver taget strenge hensyn til miljøet.

#17 Simone Andersen: Eva Durafour – E. DURAFOUR
Eva Durafour er et navn, som er gået igen i nomineringerne. Hun bor i Helsingør og er butikschef på døgnstationen Q8 i Farum, som hun har drevet i mange år. Eva er en leder, som altid går forrest for hendes medarbejdere. Med hendes mange års erfaring som leder på stationen, der også bliver kaldt for hjertet af Farum og som aldrig sover, kender hun mange af de lokale. Med sit drive og positive energi, sørger hun for, at dem som træder ind på stationen, altid går ud med et smil på læben. 

#18 Mie Jung Carstensen: Line Corr – L. CORR
Line Corr er bestemt også et navn, der er gået igen i nomineringerne hos Farum-borgerne. Line er en tidligere folkeskolelærer på Stenvad- og Lyngholmskolen i Farum, der har taget sig kærligt af sine elever med dygtig læring og vejledning omkring livets udfordringer. Hendes kærlighed er ikke taget for givet, og mange ældre lokale borger værdsætter hendes indsats den dag i dag.

#20 Brianne Reed: Zanne Jahn – Z. JAHN
Zanne Jahn er en legendarisk skikkelse, der stiftede Kulturhuset i Farum, som på en og samme gang er et foreningshus, et udstillingshus, et oplevelseshus og også rummer Danmarks eneste Immigrant Museum. Et levende hus, hvor alle er velkomne, som holder åbent stort set alle årets dage fra morgen til aften. En vigtig del af vores lokalsamfund, som tilbyder alt fra fællesspisning til børnerytmik.

#21 Karen Linnebjerg Knudsen: Anne Birgitte Lang
Aktivitetsleder og frivillig for Røde Kors kvindecafe i Furesø, som tilbyder sy-aktiviteter og lektiehjælp til kvinder med anden etnisk herkomst end dansk. Sy- og lektiecaféen er samtidig også lig med hyggeligt socialt samvær.

#22 Dajan Hashemi: Marianne Willems – M. WILLEMS
Marianne Willems er holdleder og frivillig hos FC Nordsjælland, hvor hun lægger et enormt stort arbejde i kvindeafdeling. Marianne var nomineret af flere spillere, for hun gør en enorm forskel i dagligdagen og i klubben.

#23 Katrine Kühl Møller: Majbritt Lundsberg – M. LUNDSBERG
Majbritt har igennem hele sit voksenliv været en synlig del af Melby-Liseleje Idrætsforening. Ikke kun på fodboldbanen, hvor hun igennem de sidste 35 år har været – og stadigvæk er – en dygtig træner (og tidligere spiller), der giver de mange unge piger en støtte til træning og i kamp. Også udenfor kridtstregerne er Majbritt et fantastisk menneske og en kæmpe ildsjæl, som er vellidt, velkendt og uvurderlig for alle involverede i klubben.

#24 Anna Karlsson: Birgitte Roikjær – B. ROIKJÆR
Birgitte Roikjær er afdelingslæge på Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital. Birgitte, hendes kolleger og resten af den danske sundhedssektor har ydet en ekstra stor indsats det seneste års tid, hvor pandemien har sat et tryk på landets hospitaler. Birgitte og Nordsjællands Hospital skal hyldes for, at de hver dag arbejder regionens borgere og deres sundhed.

#28 Cecilie Larsen: Camilla Staugaard – C. STAUGAARD
Camilla Staugaard er naturguide på Skolelandbruget. Et fantastisk sted i Farum, hvor alle lokale børn på et tidspunkt har været og lære om natur, dyr og meget mere. Enten med børnehaven, skolen eller i fritiden. De er også værter for store begivenheder i løbet af sommeren, som er meget populære for kommunens borgere.

#29 Sofie Di Tranholm: Inger Thing Dittmann – I. DITMANN
Inger yder en kæmpe indsats som sygeplejerske på børnehospicet Lukashuset i Hellerup. Et job der kræver en exceptionel karakter i en hverdag, hvor man skal hjælpe børn og deres familier med at forberede sig på det absolut værste. Derfor fortjener Inger at blive hyldet.

Alle 54 kvinder vil modtage trøjen med deres navn på, efter dagens kampe er blevet spillet.