Højintens remis mod HB Køge: En super god træningskamp

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Spillehumøret var helt i top, da vi i dag spillede 2-2 i træningskampen mod HB Køge hjemme i Right to Dream Park. Det var et målrigt opgør, der udover flere store chancer i begge ender bød på enorm meget læring. 

Dagens træningskamp mod gæsterne fra HB Køge blev spillet på en rigtig forårsdag. Det blev fejret med en masse mål – hele fire af slagsen. Vi kom ellers ud til opgøret på vanlig vis med bolden i egne rækker og enkelte gode forsøg på mål. Desværre måtte vi se HB Køges 

Martin Koch Helsted opfange en løs bold på midten, som han sendte i en bue over vores målmand, Martin Vantruba, til stillingen 0-1 efter 12 minutters spil  

For første gang i kampen, men ikke sidste, skulle vi nu jagte en reducering. Den kom kort tid senere, da Leo Walta med en flot dyb aflevering fandt en sprudlende Simon Adingra, som lykkedes med at passere Oskar Snorre i gæsternes mål. Derfor stod der 1-1 på måltavlen, da vi gik til pause.

Anden halvleg bød også på scoringer fra begge hold, og endnu en gang var det HB Køge til at åbne ballet. Udeholdet havde til kampen flere gamle kendinge fra FC Nordsjælland med i truppen. En af dem var Mark Gundelach, som efter knap en times spil sparkede en frisparksbold imellem forsvarsmuren til føring 1-2, hvilket tvang os til at presse endnu hårdere på. Det gav pote med 20 minutter tilbage af opgøret, hvor vores indskiftede Lasso Coulibaly skabte lighed i målregnskabet med et ægte tordenbrag fra distancen

Opgøret, som dermed endte 2-2, er ifølge vores analytiker, Frederik Birk, et godt eksempel på, hvordan en træningskamp skal være. 

Læs hans reaktion lige efter kampen her: 

– Det var en super god træningskamp. Det var en kamp, hvor vi specielt i første halvleg sætter rigtigt meget spil sammen og dominerer fint på bolden. Vores presspil var også velfungerende, så mange af de ting, vi arbejder med, fik vi i dag trænet i en kamp kontekst

– I anden halvleg bliver det lidt mere rodet, eftersom vi begynder at skifte lidt ud på pladserne. Vi sætter rigtige mange spændende typer ind i de sidste 45 minutter, men der mangler lidt en evne til at strukturere holdet som helhed. Det gjorde, at vi blev lidt mere åben i organisationen, men til trods for, at vi kommer bagud på nogle ærgerlige mål, så forsøger vi stadig at angribe for en udligning. 

– Vi fik enormt meget læring af den måde, HB Køge gik til kampen. Vi er begunstiget af, at de også gerne vil spille fodbold og nogle gange gik højt. Så der lærte vi, hvornår vi skulle satse, og hvornår vi skulle stå mere kompakt. Overordnet set fik vi virkelig trænet vores eget spil. 

Hvis ikke du så med tidligere i dag, kan du se hele det intense reserveopgør mod HB Køge, Lassos “slammer banger” og Simons flotte scoring på vores Youtube-kanal, som du kan finde lige HER.

Husk, at vi på søndag tager hul på 3F Superligaens mesterskabsspil, når de forsvarende bronzevindere fra AGF kommer på besøg. Opgøret, der bliver spillet hjemme i Right to Dream Park, bliver fløjtet i gang klokken 18.05.