Historisk TV-aftale mellem NENT og Gjensidige Kvindeliga

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Rune Mathiesen

I går sparkede vores kvindeseniorhold gang i forårssæsonen med et ærgerligt 0-2 nederlag mod topholdet fra HB Køge, men i dag er der til gengæld store nyheder at glæde sig over, hvis man gerne vil følge vores Kvindeliga-hold i fremtiden.

NENT Group har nemlig sikret sig rettighederne til Gjensidige Kvindeliga for den kommende sæson, hvilket betyder, at Viaplay bliver ny hjemmebane for den bedste danske kvindelige fodboldrække. Ligeledes vil minimum én kamp pr. spillerunde blive vist på TV3-kanalerne.

Det bliver første gang i ligaens historie, at fans og følgere kan se samtlige kampe i ligaen. En aftale som Kim Mikkelsen, der SVP og Head of Sports hos NENT, glæder sig meget over:

– Kvindefodbolden er i kraftigt fremmarch overalt, og Gjensidige Kvindeliga er ingen undtagelse. Klubberne opruster både på spillerside og i organisationerne, og vi ser meget frem til at sætte yderligere skub på udviklingen af produktet på Viaplay, på TV og online i tæt samarbejde med klubberne, udtaler Mikkelsen i en pressemeddelse.

Også hos FC Nordsjælland er vi naturligvis glade for den nye aftale, der bringer kvindefodbolden markant tættere på danskerne. CO-CEO Trine Hesselund Hopp Møller udtaler følgende:

– Vi er utrolig glade for, at Kvindeligaen styrkes via samarbejdet med NENT, som leverer et yderst professionelt setup. Udviklingen af kvindefodbolden kræver investeringer, og der er ingen tvivl om, at en styrkelse af synligheden og tilgængeligheden vil være med til at øge den kommercielle interesse.

– Frem for alt så glæder vi os over, at endnu flere danskere nu får mulighed for at få et indblik i den kvalitet, som dansk kvindefodbold indeholder. Vores spillere træner benhårdt hver dag, og vi er stolte af, at holdet nu i højere grad kan blive vist frem til Fodbolddanmark.

Som bekendt er det først fra den kommende sæson, at den nye TV-aftale træder i kraft. Indtil da kan man følge kampene på Kvindeliga.dk, mens også enkelte kampe bliver sendt på Sport Live.

På lørdag skal vi selv i aktion i Gjensidige Kvindeliga igen, da der venter en hjemmebanekamp klokken 14.00 mod FC Thy – ThistedQ.