Flemming P. efter 2-2 hjemme mod ACH: Stor skuffelse

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

Der var stor optimisme og tro på tingene inden dagens hjemmekamp mod AC Horsens, men vi måtte forlade banen med et skuffende 2-2 resultat. Vi kom bagud tidligt 0-1 på en straffesparksscoring, men på to flotte mål af Magnus Kofod og Ibrahim Sadiq kom vi i den grad tilbage i kampen. Gæsterne fik dog udlignet midtvejs i anden halvleg til stor ærgrelse for vores cheftræner.

I onsdags var der kæmpejubel og store smil på læberne, da vi slog AGF på udebane med 0-1. Helt anderledes så det dog ud efter dagens slutfløjt, hvor alle var skuffede over at nøjes med et uafgjort resultat, i en kamp, som det ellers lignede, vi havde styr på.

– Det er en stor skuffelse. Vi hang alle sammen med hovederne inde i omklædningsrummet. Fordi kampen var jo virkelig på vores side, da vi kommer foran 2-1 i starten af anden halvleg, siger Flemming Pedersen efter kampen.

Efter 16 minutter af opgøret så det dog ikke ud som om, at kampen var på vores side, da AC Horsens Louka Prip bragte gæsterne i front på et småtilfældigt straffespark. Magnus Kofod fik dog udlignet 10 minutter senere på et flot og velspillet angreb, inden Ibrahim Sadiq headede os på sejrskurs efter et knivskarpt indlæg fra Kamaldeen.

I denne del af kampen så vores spil rigtig godt ud, mener vores cheftræner:

– Det ser længe ud som om, at det er et spørgsmål om tid, før vi scorer til 3-1. Vi jagter stenhårdt det mål. Der er så mange muligheder, fordi Horsens åbner sig mere og mere op, som halvlegen skrider frem.

– Og der var store fremskridt at spore i den første lange periode, hvor vi holder presset. Vi stresser dem til at spille lange bolde, og vi er gode til at samle andenboldene op, selvom Horsens faktisk er et rigtig dygtige til spillet om andenbolde. I andre kampe har de vundet 8 ud af 10 af dem.

– Vores eget spil med bolden var også forbedret. Der var rigtig mange fine kombinationer og spilmønstre, men vi får ikke for alvor kreeret den der 100% chance, som skal til for at lukke kampen. Der mangler hele tiden den sidste aflevering eller løb i feltet, men det er klart, at vi skal evne at punktere kampen og score til 3-1.

Som bekendt fik dog ikke den afgørende scoring i nettet. I stedet gik vi i stå, gæsterne fik bidt sig mere og mere ind i kampen og udlignede også til 2-2. Vores trænerteam forsøgte at reagere på Horsens’ comeback i kampen, men desværre nåede vi det ikke i tide, forklarer Flemming Pedersen:

– Dels formår vi ikke at holde presset på dem, mens vores bagkæde synker og står længere tilbage. Så der åbner sig et rum inde i holdet, hvor Horsens har fine boldspillere. Afstanden blev for lang, så hverken Kof eller Jaxe kunne nå at steppe op i presset.

– Derfor gjorde vi to udskiftninger klar, også fordi vi kunne se, at vi begyndte at blive trætte. Schjelderup skulle pludselig stå meget defensivt i venstreside, og vores hold i dag var jo ikke sat op til at stå lavt på banen.

– Vi kunne se, hvor det bar hen, og vi reagerer på det, men desværre er det to minutter for sent, at vi får sat Villadsen og Emeka ind. De kommer først ind lige efter, de havde udlignet.

– Så forsøgte vi at presse på derfra, men som sagt blev det ikke til noget. Man kunne også se, at Horsens begyndte at passe lidt mere på sig selv igen efter 2-2 målet, hvor kampen blev lidt mere lukket, inden den for alvor blussede op til allersidst, hvor begge hold gik all in.

Med resultaterne i sidste runde fik vi i den grad spillet os tilbage i kampen om pladserne i top-6, men da vi kun nappede et enkelt point i dag, ser det nu knap så optimistisk ud. En streg i regningen, da man havde sat næsen op efter noget andet, mener Flemming Pedersen:

– Det er klart, at vi i en hjemmekamp mod AC Horsens går stenhårdt efter at vinde. Det gør vi også i andre kampe, men man skal vinde sådan et opgør, hvis man vil gøre sig forhåbninger om top-6.

– Der var vigtige point på spil. Så vi havde virkelig sat næsen op efter at gå ud og dominere og få en sejr, men selvfølgelig er chancerne for top-6 er væsentligt dalet efter det her resultat. Som jeg tidligere har sagt, er første step at vi får point i vores egne kampe, og derefter må vi afvente de andre resultater.

Efter tre hårde kampe på blot syv dage, er der nu fem dage til vi på fredag møder vores lokalrivaler fra Lyngby Boldklub. Det er på udebane i Lyngby, hvor der er kickoff klokken 19.00.