DR1 Sportsmagasinet | Flemming P. har boet et helt år på hotellet i FCN

Kategorier

Da Corona-pandemien for alvor brød ud i Danmark i 2020, tog vores cheftræner Flemming Pedersen og hans familie en stor beslutning. Flemmings bonusdatter har nemlig en livstruende sygdom, der medfører et meget lavt immunforsvar. Derfor besluttede familien, at Flemming skulle flytte ind på vores hotel i klubben, så han ikke slæbte virussen med hjem til datteren.

I anledningen af Flemmings ét-års-jubliæum med bopæl i Right to Dream Park har DR1 lavet et indslag med Flemming Pedersen, om hvordan det er at bo på sin arbejdsplads, hvordan han holder kontakt med familien og hvad fremtiden bringer.

– Der er noget, som er langt vigtigere. Det at beskytte et andet menneske. Så det hele giver så meget mening, fortæller vores Superliga-cheftræner blandt andet undervejs.

Du kan se hele indslaget fra Sportsmagasinet her.