Brian Sørensen: Vi skal blive bedre til at udnytte overtaget

Kategorier

Søndag eftermiddag var vores Kvindesenior tilbage i Gjensidige Kvindeliga, da vi var på besøg hos HB Køge.

Gensynet med Gjensidige Kvindeliga blev ikke som håbet, da vi desværre måtte se os slået med 0-2 på udebane til HB Køge.

På trods af et stort overtag i kampen, lykkedes det ikke for holdet at spille sig til de helt store chancer, hvilket cheftræner, Brian Sørensen, er skuffet over.

– Jeg synes, at vi overordnet leverede en acceptabel indsats. Vi er selvfølgelig trætte af, at vi har rigtig meget boldbesiddelse uden rigtig at skabe noget, siger cheftrænerne og fortsætter:

– HB Køge var gode til at vinde første og andenboldene, og i de situationer skulle vi have været stærkere, så vi kan prøve at fange dem i ubalance.

– På begge deres mål var vi selvfølgelig uheldige, men i begge situationer har vi stadig ting, som vi skulle have taget os af på bedre vis.

– Som kampen skred frem, blev initiativet i kampen mere og mere overladt til os. Desværre var vi ikke gode nok til at spille os til store nok chancer og dermed komme tilbage i kampen. Så vi må tilbage på træningsbanen og arbejde på de ting, så vi er bedre til at udnytte vores store overtag i kampene, for jeg er sikker på, at der i fremtiden vil komme kampe, hvor initiativet igen vil blive lagt på vores bord, afslutter Sørensen.

Dermed er der lagt op til en vigtig træningsuge, da vi allerede er i aktion igen på lørdag, når FC Thy-Thisted Q kommer på besøg i Right to Dream Park.

På grund af de gældende retningslinjer vil det ikke være muligt at se kampen på stadion, men det vil være muligt at se kampen HER.