Brian Sørensen: Vi skal arbejde videre på fundamentet

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Vores kvindesenior leverede en flot og solid præstation, da de i dag slog FC Thy-Thisted Q med 2-0. 

Der var lagt op til revanche fra vores pokalexit for et par uger siden, da FC Thy-Thisted Q var på besøg i Right to Dream Park tidligere i dag – og revanche fik vi også, da vestjyderne blev sendt hjem med et 0-2 nederlag i bagagen.

Specielt defensivt så vi rigtig stærke ud og tillod vores modstander meget få chancer. Defensiven har været et af fokusområderne for vores cheftræner de sidste par uger, så han er selvfølgelig glad for, at holdet nu kan se resultatet af deres hårde arbejde. 

– Jeg synes, at der var fint. Der var kun nogle få perioder i anden halvleg, hvor de formår at spille sig lidt for nemt ind i mellem os. Men udover det, så synes jeg, at vi ser afklaret ud i vores defensiv i store dele af kampen og får et clean sheet i hus. Så det var dejligt at se, siger cheftræner, Brian Sørensen. 

I tidligere kampe har vi haft svært ved at bringe det sidste i vores offensive spil, og i den del mangler der også lidt endnu.

– Jeg synes, at vi godt kunne have gjort mere ondt på dem i perioder med vores spil. Men vi mangler det sidste i timingen og i vores mod, for hvis vi har det, så kommer vi også til at tage de rigtige beslutninger og dermed gøre chancerne endnu større, siger Sørensen og fortsætter:

– Jeg synes, at vores boldomgang var fin. I få perioder blev det lidt svært for os, specielt da sneen virkelig tog over, men generelt så det rigtig godt ud.

Dagens kamp var den sidste inden slutspillet starter om tre uger, og det var derfor vigtigt for holdet at gå til en kamppause på tre uger med en fin præstation. 

– Nu har vi tre uger til at forberede os, så dem skal vi bruge godt og få fyldt mere på vores spil. 

– Vi har spillet to forskellige systemer i de sidste par kampe, så det giver os mere i forhold til, hvordan de forskellige kampe kommer til at se ud.

– Men vi er ved at få lagt et godt fundament, så at vi har de næste tre uger til at gøre det endnu stærkere, bliver godt for os.

– Kampene kommer til at komme som perler på en snor og der er 30 point at spille om, så der ligger helt klart nogle muligheder for os i de kommende måneder, afslutter cheftræneren.

Dagens mål blev scoret af Anna Karlsson og Ashley Riefner.