Ulrik fejrede 100-kamps-jubilæum med mål: Det er en ære

Kategorier

Foto: Lasse Lagoni

Beæret og stolt. Kampen i går var meget speciel for Ulrik Yttergård Jenssen, på trods af at jubilaren ikke selv var klar over det. Han spillede nemlig sin kamp nummer 100 med tigeren på brystet. Det fejrede han med en klassisk scoring. 

Frispark i det 72. minut. Jagten på reducering er gået ind. Som vi kender ham, er Ulrik Yttergård Jenssen på vej ind i modstanderens målmandsfelt. Et god indlæg fra Ibrahim Sadiq ender hos forsvarsspilleren, og han sparker den i kassen.  

– Det er da lidt specielt at score i sådan en kamp, selvom jeg faktisk ikke klar over, at det var kamp nummer 100. Så det kommer som en overraskelse, men det er helt klart en kamp, jeg vil huske, siger vores nummer 3.

I gårsdagens udekamp mod vejleserne rundede Ulrik et skarpt hjørne, nemlig 100 kampe for klubben. På den måde gør han sig fortjent til en plads på vores Club 100-væg nede i receptionen i Right to Dream Park. 

– Jeg har været her i tre år. Det er en ære at opnå 100 kampe for en så flot klub. Så det er jeg vældig beæret og stolt over. Vi har oplevet mange ting sammen, og det har været utrolig fed tid. 

– Det bliver hyggeligt at se sit navn dér i receptionen. I andre klubber er det måske ikke så specielt at spille hundrede kampe, men her i FC Nordsjælland satser vi på unge talenter og fokusere på udvikling, så derfor er det stort at opnå, siger forsvarspilleren. 

Tilbage i sæsonen 2017/2018 flyttede jubilaren fra Tromsø IL og kom til Farum med et ønske om at udvikle sig. Tre år er gået siden da, og rejsen hos os har budt på mange mindeværdige oplevelser i FCN-trøjen.  

– Jeg kom fra min barndomsklub med drømmen om at udvikle mig, og det, føler jeg, absolut er lykkedes. FC Nordsjælland er en klub med fantastiske spillere og trænere, så det betyder virkelig meget for mig at kunne fejre jubilæum. 

– Særligt husker jeg mine to mål mod Horsens i 2018 og min første sæson, hvor vi får uafgjort mod FCK og vinder bronze til sidst – ikke mindst AIK-kampene, de var sjove at spille, siger 100-kamps-jubilaren. 

– Jeg har fået mulighed for at spille med utrolig dygtige spillere og blive trænet af nogle gode trænere. Det har været tre helt fantastiske år, hvor min kæreste og jeg har nydt at være i Nordsjælland. 

Det er en fornem gruppe af profiler, som Ulrik nu er blevet en del af. Her finder vi blandt andre Magnus Kofod, Joshua John og Emiliano Marcondes, der alle har spillet over 100 kampe for klubben. Med jubilæet kan nordmanden se tilbage på en stor personlig udvikling både på og udenfor banen. Derudover vil han gerne takke de fans, som har fulgt ham på sin rejse. 

– Det har været tre rigtig gode år, hvor jeg har udviklet mig. Jeg føler, at jeg er blevet bedre på alle parameter: Defensivt i forsvaret, spillet med bolden og hovedstød. 

– Menneskeligt har jeg udviklet min horisont enormt med blandt andet Right to Dream, Common Goal og alle de andre ting, som klubben gør ved siden af fodbolden. Det har givet mig et meget bredere syn på verdenen.

– Desværre kan jeg ikke fejre det med fansene på stadion lige nu, så jeg vil rigtig gerne takke for støtten og den fantastiske support, som de har givet mig gennem årene. Tusind tak for det, siger jubilaren. 

Stort tillykke skal der lyde til vores helt egen Fox-in-the-Box, Ulrik Yttergård Jenssen.

Husk, at du kan se Ulriks vigtige mål og alle de andre highlights fra i går lige HER.

Derudover kan du nu læse både vores cheftræner Flemming Pedersens og forsvarsspiller Mads Døhr Thychosens tanker om kampen i Vejle. De kommer ind på holdets mentalitet, ændringerne i pausen, og hvad vi kan lære at det uafgjorte resultat.

I næste runde af 3F Superligaen vender vi snuden tilbage mod Jylland, når vi skal en tur til Cepheus Park og jagte point. Randers FC står klar til at krydse klinger klokken 14.00, når kampen fløjtes i gang.