Ugens Kvindenyt: Præmisserne kan blive anderledes

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic ( Gonzales Foto

Lørdag går det for alvor løs for vores kvindesenior, når den udskudte pokalkvartfinale venter.

Vores kvindesenior har haft en meget positiv opstart, hvor specielt de holdets udtryk har vores i højsædet.

Lørdag eftermiddag var B93 på besøg i Right to Dream Park. Cheftræner, Brian Sørensen, var fint tilfreds med dele af spillet, men fokusset før kampen var, at holdet skulle være skarpere foran mål, og præcis i den facet skal der arbejdes mere på.

– Hvis man kigger på tempoet i spillet og vores presspil, så så det rigtig fint ud. Specielt vores presspil så vi rigtigt gode ud. Der var kun nogle få situationer, hvor vi ikke fik lukket deres sekser ned, men det fik vi snakket om og gjort bedre senere i kampen, siger Sørensen og fortsætter…

– Det er klart, at på vores sidste tredjedel får vi slet ikke udnyttet vores chancer godt nok, og det er selvfølgelig noget, som vi skal have snakket om og rettet til. Når vi har så stort overtag i spillet og skaber fine chancer, så er det klart, at vi skal score flere mål, end vi gør. Så det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med. Men det tager vi fat på her i denne uge, så vi forhåbentligt er bedre afstemt og står endnu bedre i den kommende weekend.

Lørdag gælder det en tur til Thisted, hvor FC Thy-Thisted FC Q er værter for den udskudte pokalkvartfinale.

– Det bliver en kamp på nogle andre præmisser. Selvfølgelig vil vi gerne tage derop og spille vores spil, men da kampen bliver spillet på en endnu ubrugt græsbane, så bliver det spændende at se, hvilken kamp det bliver.

– Vi skal være meget stærke defensivt, og så forhåbentligt kreere os til nogle fine chancer og udnytte disse, så vi kan sikre os videre avancement, afslutter cheftræneren.

Pokalkampen bliver fløjtet i gang lørdag klokken 13.00.

Husk, at du kan lytte vores fjerde episode af WholeNewBallGame, hvor Lærke Tingleff og Laura Lillholm Petersen havde besøg af vores mangeårige fan, Theresa Nørgaard. Du kan finde podcasten HER.