TROWBACK ft. JONATHAN RICHTER | VEJLE BOLDKLUB UDE

Kategorier

“Hvad så, Jonas… Hvad bringer livet til dig?”

I dag bringer vi en helt ny episode af THROWBACK  i dejligt selskab med vores tidligere profil og nykåret far for anden gang, Jonathan ‘Jonas’ Richter. På søndag skal vi en tur til det jyske og krydse klinger med Vejle Boldklub.

Et vigtigt opgør, der forhåbentlig bliver lige så “sexet og spændende”, som Bajram Fetai og Jonas husker dem. Sammen tager kammeraterne dig tilbage til 2009, hvor vi slog vejlenserne med hele 4-1 i Right to Dream Park, hvor Jonas fortæller om oplevelser i klubben, familielivet på hjemmefronten og et fantastisk mål.

Bajram: “Lige med den kamp dér, så skal vise dig noget…”

Jonathan: “Jeg håber ikke, at det er tværafleveringen haha.”

Bajram: “Nej, det er ikke tværafleveringen. Lad os holde os til det positive!”

Skudfinte, langt hjørne og god fornøjelse herfra.

Husk, at du kan læse Jonathan Richters ærlige selvbiografi “Ramt Af Lynet”, hvor han fortæller omkring den kamp, der ventede ham i tiden efter ulykken.