THROWBACK ft. Mikkel Damsgaard | OB HJEMME

Kategorier

“Ciao bello Dams”

I Italien, nærmere bestemt Genova, ringer telefonen. Det er selvfølgelig Bajram Fetai, der er på færde – Endnu engang. I den anden ende af røret sidder vores tidligere profil Mikkel Damsgaard, der til daglig tørner ud for Sampdoria i Serie A.  

THROWBACK er tilbage med en ny episode, hvor Bajram taler med Dams om vores kommende modstander OB. Det bliver et dejligt gensyn med offensivspillerens pragtmål fra midten, et brændt straffespark, vores smukke Pride-trøje, Mads Døhrs debutkamp og -scoring. 

Bajram: “Var det ikke Mads Døhrs debut også?”

Damsgaard: “Jo, det var det. Og han scorede også”

Bajram: “Var det ikke også en lille lækker assist fra “Damse?”

Damsgaard: “Nej. Jeg hoppede kun over bolden”

Bajram: “Jeg kan umiddelbart huske, som at det var dig. Men som du ved Dams, jeg er ved at blive gammel”

Bravo og god fornøjelse herfra!