[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. Randers FC | “Standardsituationer bliver afgørende”

Kategorier

Superliga-assistenttræner Frank Hjortebjerg er endnu engang klar med en optakt til morgendagens 3F Superliga-kamp mod Randers FC. Et opgør hvor dødboldene i begge ender kan få stor betydning for kampens udfald, mener Frank:

– Jeg har meget svært ved at forestille mig, at det ikke bliver en kamp, hvor standardsituationer bliver afgørende, fordi Randers er pisse gode til det.

– Så det bliver noget med, hvordan vi håndterer dem, når vi er i dem. Og så bliver det også noget med, hvor meget vi evner at have bolden og dominere kampen, så vi ikke får så mange standardsituationer imod os.

– Det er klart, hvis vi ikke har bolden ret meget, og Randers spiller oppe på vores halvdel, hvilket de er blevet dygtigere og dygtigere til, som sæsonen er skredet frem, så ender vi også med at få flere standarder imod os. Fordi de vil naturligt have flere indlæg, som vi blokerer til hjørnespark og indkast.

Udover Randers’ evner på standardsituationer bliver der også snakket om:

– Den hektiske afgørelse i Vejle-kampen
– Vores egen succes med dødbolde
– Vores tilgang til fodboldspillet mod Randers

Og meget mere.

Der er kickoff i morgen klokken 14.00 på Cepheus Park i Randers. Kampen kan ses på TV3 Sport eller Viaplay.

God lytte-lyst! (***HUSK AT ABONNERE PÅ VORES KANAL***)