Karen Linnebjerg Knudsen rykkes op i KL-truppen: Vil drive min fodbold så langt som muligt

Kategorier

Efter et halvt år på vores U18-hold er Karen Linnebjerg Knudsen blevet rykket op i klubbens kvindeseniortrup. 

17-årige Karen Knudsen er blevet rykket op i Kvindeliga-truppen forud for den kommende forårssæson. Selvom det altid har været planen, at det skulle ske, så er hun stadig meget glad for, at det nu er sket. 

– Det er selvfølgelig dejligt officielt at være en del førsteholdstruppen. Det var også i planerne, at jeg skulle rykkes op nu, da jeg kom til FC Nordsjælland i sommer. Det har hele tiden været min drøm at spille seniorfodbold på det bedste niveau i Danmark, så det er fedt, at det nu er sket, siger Knudsen og fortsætter:

– Det er fedt at være med til at spille på det niveau, man skal op på, hvis man skal være en af de bedste. Og så er det bare fedt at være i en klub, som er et enormt godt sted, hvis man skal videre en dag.

Karen kom til Farum i sommer fra fynske Marienlyst.

– Som helt ung spillede jeg med det lokale drengehold i Ringe. Efter nogle år flyttede jeg til Marienlyst, da en scout havde været ude og se mig spille i Ringe. Jeg spillede i Marienlyst indtil i sommer, så man kan vel godt sige, at jeg har fået hele min fodboldopvækst der, og det var en rigtig god tid. 

At flytte væk fra de trygge rammer i en ung alder er aldrig nemt, men holdkammeraterne og folkene omkring truppen har været gode til at hjælpe hende. 

– Det har selvfølgelig været noget nyt og også en smule svært, da min forældre jo stadig er på Fyn. Men folk har taget rigtig godt imod mig, og der har hele tiden været nogle til at hjælpe mig, hvis jeg havde brug for det. 

Knudsen har flere gode forcer i hendes spil, men specielt hendes fysiske formåen gør hende til en rigtig fin tilføjelse.

– Jeg er god til at bruge min fysik, men selvom det måske godt kan virke som om, at jeg bruger min fysik for meget, så føler jeg også, at jeg er meget mere end bare en fysisk spiller. Jeg er god til at tage de rigtige beslutninger og vil altid arbejde hårdt for holdet. 

Selvom den 17-årige angriber lige er blevet rykket op i førsteholdstruppen, så har hun allerede sat sig nye mål. 

– Indenfor den nærmeste fremtid kunne jeg godt tænke mig at blive en del af startopstillingen og dermed få en større rolle på holdet, end jeg har nu. Når det forhåbentlig lykkes, så vil jeg bare give den fuld gas for at se, hvor langt min fodboldkarriere kan tage mig. Jeg har i hvert fald i planerne at drive min fodbold så langt som muligt, afslutter vores unge angriber. 

Karen Linnebjerg Knudsen har fået nummer 21 i Kvindeliga-truppen.

Husk, at vores kvindesenior spiller den udsatte pokalkvartfinale på lørdag imod FC Thy Thisted Q. Kampen bliver fløjtet igang klokken 13.00.