Ibrahim Sadiq: Jeg gav alt for at hjælpe

Kategorier

Foto: Nicolas Cho Meier / Gonzales Foto

FC Nordsjælland mod Randers FC. Set på Cepheus Park.

I flere måneder har Ibrahim Sadiq måtte se til fra tribunen. Endelig fik han I går muligheden for at hjælpe holdkammeraterne igen, da han spillede sin første kamp fra start i denne sæson. Med flere flotte offensive aktioner var angriberen med til at sikre et uafgjort resultat på 1-1 mod gårsdagens modstander, Randers FC.

Den længeopsparede energi var ikke til at tage fejl af. Ibrahim Sadiq kom buldrende fra start i opgøret mod Randers FC i går, hvor han viste rigtig gode takter. Sadiq var for første gang i månedsvis tilbage i startelleveren.

– Det var en fantastisk følelse at starte inde – Meget unikt. Jeg er meget glad for, at alle drengene har hjulpet mig, mens jeg var ude. Så nu ville jeg gerne hjælpe dem. At være ude i flere måneder er hårdt, fordi jeg gerne vil spille. Så det betød meget for mig.

– Selvfølgelig har det været hårdt. Jeg har bebrejdet mig selv rigtig meget, fordi hvis jeg havde været klar, kunne jeg have hjulpet holdet endnu mere. Det er svært at se sine holdkammerater i problemer uden at være dér til at hjælpe.

– Sådan en pause skal man lære fra. Jeg er nødt til at lytte til min krop. Det har åbnet mine øjne for, hvornår jeg skal slappe af, og hvornår jeg skal arbejde hårdt, siger ’Ibra’.

Normalt tørner Sadiq ud på kanten, men i går fik han muligheden som topangriber. Her leverede den hurtige offensivspiller, ifølge cheftræner Flemming Pedersen, en ”rigtig flot” præstation, selvom positionen var anderledes.

– Jeg havde faktisk to roller. Når de havde bolden, var det min opgave som angriber at afskære deres muligheder for at bygge op.

– Når vi fik bolden, forsøgte jeg at skabe problemer i løbet mellem deres midterforsvarer og venstre back, samtidig med at jeg skabte rum for mine holdkammerater.

– Jeg prøvede at gøre mit allerbedste for mine holdkammerater, fordi jeg ved, at vi nogle gange søger efter rum at spille i. Så mit fokus var at finde de steder, hvor jeg kunne udnytte mine styrker og hurtighed. Jeg gav alt for at hjælpe, siger vores nummer 37.

Kort før pausefløjt bragte Tosin Kehinde kronjyderne foran 1-0 efter en lang stikning fra Mathias Greve. I anden halvleg kæmpede vi os tilbage – især gårsdagen anfører, Magnus Kofod, gik forrest med, hvad der mest lignede en scoring fra indendørsfodbold. Det var takket være holdpræstationen, mener Ibra, at vi fik lykkedes med comebacket.

– Randers var et godt hold at spille mod, fordi de er så effektive på dødboldsituationer. Men vi var alligevel i stand til at spille med dem – endda på vores egen måde.

– Jeg er glad for, den måde vi kæmpede på. Vi gav alt. Selvfølgelig ville vi gerne have taget alle tre point, men det lykkedes ikke.

– Det positive, vi kan tage med fra i går, er vores holdpræstation. Vi kæmper og løber for hinanden. Selvom vi kom bagud i første halvleg, så stod vi sammen som et hold. Det skal vi bringe videre til næste kamp, siger offensivspilleren.

Husk, at du kan se målene fra gårsdagens kamp heriblandt Kaptjan Kofs flotte futsalscoring lige HER.

Ibra og resten af truppen jagter point på ny, når den på søndag står på hjemmekamp igen i Right to Dream. Her skal vi krydse klinger med AaB, når opgøret skydes i gang kl. 14.