Fra Amsterdam til debutkamp: Jeg vil gøre alt for at hjælpe

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Vores helt nye offensivspiller, Victor Jensen, fik i går debut for klubben, da han blev skiftet ind med 25 minutter igen i opgøret mod Brøndby IF. Selvom vi endte med et nederlag viste Victor vejen frem med stort gåpåmod, vilje og flere målchancer. 

Det var ikke kun Andreas Schjelderup, som fik 3F Superliga-debut i gårsdagens opgør mod Brøndby IF. Vores nytilkommende talent, Victor Jensen, afløste nemlig den anden debutant efter 64 minutter og gjorde et flot indhop. Han spillede dermed sine allerførste minutter for klubben kun få dage efter sin ankomst fra Holland. 

– Det var fedt at få debut. Det var dejligt, at jeg allerede nu får et par minutter i benene og fik muligheden for at spille med drengene, siger Victor Jensen.

– Så det betyder meget for mig. Jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben, ligesom de vil hjælpe mig i min udvikling. 

– Det er dejligt at komme i gang, og jeg håber, at vi kan bygge på i løbet af sæsonen. Så skal resultaterne nok komme.

Debutanten vendte for få dage siden snuden hjemad for at blive en del af FC Nordsjælland frem til sommer. Som kun 17-årig rejste han til Holland, hvor han de sidste 3,5 år har tørnet ud for Ajax Amsterdam. I går skulle han prøve kræfter med den danske 3F-superliga og et af topholdene, Brøndby IF. Det lykkedes “rigtig godt” fortalte vores cheftræner Flemming Pedersen efter kampen 

– Resultatet var ikke, som jeg havde håbet på, fordi vi måske havde fortjent et uafgjort resultat. Sådan er fodbold desværre nogle gange, og vi brænder desværre de chancer, som vi have til at gøre det til 1-1, siger vores nye nummer 22.

– Vi var bagud 1-0, så jeg ville selvfølgelig ind at hjælpe holdet med at udligne. Jeg forsøgte at bidrage med noget fart og presse på for at få tempoet lidt op. Desværre var det stolpe ud for os til sidst.

På blot få dage har Victor Jensen fundet sig til rette i Farum. Udover at være en del af det danske U21 landshold har han en del erfaring fra sit udlandsophold i Holland i bagagen. Det kan komme vores trup til gavn i jagten på top-6.

– Jeg har mødt en utrolig professionel klub indtil videre. FC Nordsjælland er en ambitiøs klub med høje forventninger. Selve spillestilen med en masse bevægelse kender jeg fra min tid i Ajax, siger gårsdagens debutant. 

– Det har været supernemt for mig at falde til på grund af de flinke personer i klubben. Så førstehåndsindtrykket har været fint.

– I og med at jeg kommer med lidt erfaring fra udlandet, så er jeg klar til at lære fra mig, hvis der bliver brug for det. Jeg vil bare gerne gøre mit bedste for at hjælpe holdet på vej. 

To dage har Victor Jensen og resten af holdet, inden at det igen går løs i 3F Superligaens runde 15. Hjemme i Right to Dream Park fortsætter vi på søndag klokken 14 jagten på top-6, når vi krydser klinger med OB.

Husk, at du kan læse, hvad cheftræner Flemming Pedersens sagde efter gårsdagens kamp HER.

Senere i dag kan I følge med i vores analytiker Frederik Birk Christensens analyse af opgøret mod Brøndby IF i går.

Derefter vender vi blikket mod OB-Kampen, når I i morgen får fornøjelsen af både vores optaktspodcast med assistentræner Frank Hjortebjerg og en helt ny Throwback-episode. Denne gang ringer Bajram Fetai til vores tidligere profil Mikkel Damsgaard.

Det kan I godt glæde jer til!