FCN lejer Victor Jensen i Ajax Amsterdam

Kategorier

foto: fcn.dk

Den 20-årige offensivspiller skifter til FC Nordsjælland resten af sæsonen.

Victor Jensen har spillet i Ajax Amsterdam de sidste 3,5 år siden skiftet til Holland som 17-årig. Nu vender han hjem til Danmark for at blive en del af FC Nordsjælland frem til sommer.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Vi har en spillertrup med mange spændende spillere og et stort potentiale, men vi har fået en unik mulighed, gennem vores gode relation til Ajax Amsterdam, for at leje Victor Jensen sæsonen ud, hvilket vil få os til at stå endnu stærkere i det kommende forår med mange og vigtige kampe. Lejeaftalen balancerer hensynet mellem præstationer i foråret og de mange talenter, vi har i 3FSuperligatruppen og på vej op gennem egne rækker. Victor passer rigtig godt til vores spillestil, og vi er overbeviste om, at hans ambitiøse personlighed og målrettede tilgang til fodbolden harmonerer med vores miljø, og at han fra første dag vil bidrage til at skærpe konkurrencen om de offensive pladser. Vi glæder os over, at Victor kan se mulighederne i klubben og har villet os lige så meget, som vi vil ham. Vi ser frem til at byde ham velkommen i FCN.

Victor Jensen:

– Det er det rigtige step for mig at komme ud og få mere spilletid på nuværende tidspunkt af min udvikling og karriere. Jeg tror på, at FCN og jeg kan hjælpe hinanden, og derfor er det her en god mulighed, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med. Da FC Nordsjælland kom på banen, følte jeg med det samme, at det var et godt match. Spillestilen klubben praktiserer og den måde, jeg er på, kan jeg se for mig fungere. Det er et hold, jeg kan se mig selv spille på, så jeg er bare glad for, at det kunne lade sig gøre. Målsætningen frem til sommer for mig er enkel. Jeg håber, vi sammen kan nå med i top-6 og få de fede kampe der, og så glæder jeg mig til et U21-EM, som jeg kun kan komme med til ved at gøre mig skarp i FCN. Det handler om at få så mange minutter på banen som muligt og hjælpe holdet så meget som muligt.

Victor Jensen har i indeværende sæson optrådt en enkelt gang for Ajax Amsterdam i den hollandske Æresdivision og 14 gange for Jong Ajax i den næstbedste række med 4 mål og to assists til følge. Jensen er også en del af det danske U21 landshold, hvor han har spillet fire kampe og scoret to mål. Han træner allerede med sine nye holdkammerater i Farum tirsdag formiddag.