Esport: Mød vores nye spiller | CRUISE

Kategorier

Efter et længere ophold hos Tricked eSport kan det nu offentliggøres, at den 18-årige FIFA-spiller Frederik Kruse er blevet en del af FCN eSport.

Den unge FIFA-spiller er ikke i tvivl om, hvad der tiltalte ham ved skiftet til vores eSport-team. ‘Cruise’ er imponeret over holdets værdier og setup.

FCN er en ret enestående klub, der gør tingene lidt anderledes end de andre eSuperliga-klubber. Der er ikke kun fokus på resultater og spillemæssig forbedring. Her er der også fokus på at udvikle os spillere som mennesker, hvilket jeg vægter højt. Derudover er FCN’s setup også noget af det bedste i eSuperligaen.

‘Cruise’ vandt Bilka Live i 2019, men har også leveret flere bemærkelsesværdige præstationer i diverse internationale kvalifikationsturneringer, hvor det er blevet til avancement til andendagen i størstedelen af dem. Dette skyldes, ifølge ham selv, blandt andet hans til tider uortodokse tilgang til kampene.

– Jeg har en meget teknisk tilgang til spillet, når jeg skal kigge på forbedringer. Jeg går meget op i at have en god gameplan, som jeg kan følge gennem kampen. Jeg er derimod ikke så glad for bare at tage kampen, som den kommer. Det tror jeg, er ret unormalt sammenlignet med andre spillere.

– Mit kendetegn, eller der hvor jeg har min styrke, er nok min defensiv. Når det virkelig kører for mig, lukker jeg meget få mål ind.

Som nævnt kommer ’Cruise’ fra Tricked/Vejle, en klub som har været med til at støbe det fundament, som har dannet den unge FIFA-spiller.

Vi altid arbejdet rigtig hårdt for resultaterne, samt jeg har haft rigtig meget gavn af hjælpen fra især Kent Brylle, men også de andre Tricked/Vejle drenge. Det skal ikke undervurderes, hvor meget man kan hjælpe hinanden som holdkammerater.

Head of eSport i FCN, Tobias Sommer, tilføjer yderligere:

– Tricked/Vejles måde at gøre tingene på stemmer godt overens med vores værdier, og derfor er det altid med et smil på læben, når vi laver aftaler som denne. Jeg ser ’Cruise’ som et stort talent med et enormt uforløst potentiale, og er derfor super begejstret for at denne aftale har kunne lade sig gøre.

Da vi signede ’JoeFromDenmark’, øjnede vi et enormt lederpotentiale,  som jeg ikke er i tvivl om, bunder i de værdier, som han fik med i bagagen hos Tricked/Vejle.

Trods sin unge alder er ‘Cruise’ stadig en spiller, der har opnået diverse bedrifter på FIFA-scenen. Derfor er ambitionerne heller ikke nedtonede hos vores nytilkomne spiller.

– Jeg vil gerne vinde noget rigtig stort. Om det bliver eSuperligaen er svært at sige, men det er selvfølgelig en drøm, siger ‘Cruise’.

– Udover dette, vil jeg også gerne til VM minimum en gang. Det er meget høje og langsigtede ambitioner, men troen på det motiverer mig, og det er næsten det vigtigste, afslutter ‘Cruise’.

Velkommen til, Cruise!