Døhr roser fightermentalitet: Stolt af drengene

Kategorier

Foto: Lasse Lagoni

Fem kampe i træk uden point i forårssæsonen. Sådan lød status forud for gårsdagens kamp mod Vejle Boldklub. Derfor var jublen stor, da Victor Jensen fuldbragte et hårdt tilkæmpet comeback, der desværre blev ødelagt dybt inde i overtiden. Mads Døhr Thychosen var ærgerlig over resultatet, men hæftede sig ved holdets mentale styrke. 

Mads Døhr Thychosen, går en runde mellem holdkammeraterne, der ligger og strækker ud inden kampstart. Han giver motiverende high fives og kram til alle. Det lyser ud af ham. Nu skulle det være. 

– Vi havde et fælles mål, og det var at vinde i dag, sagde Døhr efter kampen.

– Vi har jo snakket en del, efter at vi har tabt fem kampe i streg, om hvad det er, vi skal bringe. Der aftalte vi internt i truppen, at nu er det skeen i den anden hånd og arbejdshandskerne på. Nu er dét vores primære fokus. 

– Det handler ikke så meget, om hvordan målene kommer, men derimod om fight og vindervilje. Det synes jeg, at vi viste i dag.

Det lignede ellers længe ikke at lykkes for vores højreback og resten af holdet, som i går jagtede årets første point. På Vejle Stadion med Nørreskoven i baggrunden mødte vi Vejle Boldklub, der efter 37 minutter tog føringen på mål af Arbnor Mucolli. Derfor måtte vi gå til pause bagud 1-0.   

– I pausen talte vi om, at vi skulle ud over stepperne og være hårde i duellerne. Det synes jeg, at vi blev. Selvom det så svært ud efter første halvleg, så var der stadig 45 minutter tilbage at spille i. Det udnyttede vi. 

– Det er stærkt. Vi har ikke vundet i fem kampe før det her. Så man kunne godt frygte, at folk lagde sig ned, efter at vi kommer bagud 1-0. 

– Men vi hankede op i os selv, og troede på det hele vejen. Vi fightede for alt – enhver lille millimeter på banen. Det, synes jeg, gav pote i dag, siger forsvarsspilleren. 

Ved anden halvlegs start var gameplanen ifølge vores cheftræner, Flemming Pedersen, at “jagte, jagte, jagte” en forløsende scoring. Og det gav langt om længe pote med 18 minutter igen, da vores 100-kamps-jubilar Ulrik Yttergård Jenssen scorede et af sine klassiske mål efter en dødbold. Få minutter senere scorede Victor Jensen sit debutmål og comebacket var total til stor jubel for både spillerne og trænerbænken. Desværre udlignede vejlenserne dybt inde i dommerens tillægstid på mål af Denis Kolinger. 

– Vi lykkedes desværre ikke med at hive en sejr med hjem, men vi kan tage rigtig meget positivt med. Vi kan fokusere på vores vindervilje. Det var en mentalitet, der handlede om aldrig at give op. 

– Jeg står lidt med et mix af at være stolt af drengene og den måde, vi fighter på. Vi kommer over på en svær bane, og kan ikke spille vores normale spil, men så må vi ty til andre metoder.

– Det var fight, lange bolde og dueller. Det synes jeg, at vi specielt i anden halvleg ser skarpe ud – også på dødbolde. Så der er helt sikkert noget at bygge videre på, men det er skuffende, når vi kommer foran 2-1. Vi var i ekstase, men så får de puttet én ind i tillægstiden. Det er selvfølgelig tungt, siger vores nummer 2. 

Husk, at du kan se alle målene fra gårsdagens kamp heriblandt Ulriks fox-in-the-box-scoring og debutantscoringen fra Victor Jensens HER.

På søndag skal Døhr og resten af truppen på endnu en udebanetur til Jylland og kæmpe, hvor Randers FC venter. Klokken 14.00 sparkes opgøret i gang på Cepheus Park.